Forthnet ADSL: Ταχύτητα και οικονομία σε ένα

Η Forthnet ADSL πρωτοπορεί και πάλι αυξάνοντας τις παροχές τις και προσφέροντας broadband Internet έως 10 Mbps σε όλη την Έλλαδα, με μόνο 21,50 ευρώ το μήνα, αλλά και δωρεάν ADSL modem/router για τους νέους συνδρομητές.
Forthnet ADSL: Ταχύτητα και οικονομία σε ένα

Η υπηρεσία Forthnet ADSL προσφέρει πλέον σε κάθε Έλληνα broadband Internet έως 10Mbps, μόνο με 21,50 ευρώ το μήνα, αποτελώντας την πλέον ανταγωνιστική προσφορά σε όλη την Ελλάδα.

Η Forthnet, ο μεγαλύτερος ιδιωτικός πάροχος ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, μείωσε την τιμή της υπηρεσίας Forthnet ADSL, στα 21,50 ευρώ ανά μήνα, παρέχοντας έτσι υψηλότατες ταχύτητες στην καλύτερη δυνατή τιμή που υπάρχει στην Ελληνική αγορά!

Η υπηρεσία Forthnet ADSL είναι μια always on, ταχύτατη, χωρίς περιορισμούς, ολοκληρωμένη λύση ADSL και προσφέρει στους συνδρομητές της Forthnet, broadband Internet έως 10 Mbps και πρόσβαση (γραμμή)ADSL, με δυναμική IP διεύθυνση και σταθερή μηνιαία χρέωση.

Χρησιμοποιώντας τα οφέλη της ανάπτυξης των ιδιόκτητων υποδομών της, η Forthnet μπορεί και παρέχει σε όλους τους Έλληνες τις υψηλότερες ταχύτητες της αγοράς σε μοναδικές τιμές. Ειδικά για τις περιοχές που δεν καλύπτονται ακόμα από το ιδιόκτητο δίκτυο, η υπηρεσία Forthnet ADSL ενεργοποιείται προσωρινά με ταχύτητα 1Mbps και αναβαθμίζεται αυτόματα μόλις υπάρξει κάλυψη.

Στόχος της εταιρίας είναι έως το τέλος του έτους το δίκτυό της να καλύπτει το 80% του ελληνικού πληθυσμού. Σε αυτό το πλαίσιο, έχει ήδη ολοκληρώσει τις εργασίες συνεγκατάστασης εξοπλισμού ADSL2+ σε περισσότερα από 40 αστικά κέντρα του ΟΤΕ, διευρύνει διαρκώς το δίκτυο οπτικών ινών της που σήμερα αγγίζει τα 800 χλμ., ενώ προσφάτως αναβάθμισε τη σύνδεσή της με το διεθνές Internet στα 7 Gbps, εξασφαλίζοντας στους συνδρομητές της μέγιστη ταχύτητα σύνδεσης και πραγματική εμπειρία broadband πρόσβασης.

Υπενθυμίζουμε ότι κάθε νέος συνδρομητής Forthnet ADSL, παίρνει δωρεάν το ADSL modem/router και δεν πληρώνει τέλος ενεργοποίησης γραμμής ADSL.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v