ΙΕΚ Δομή- Ιανός: Γευστικό καλοκαιρινό καλωσόρισμα

Τα ΙΕΚ ΔΟΜΗ και ο ΙΑΝΟΣ καλωσορίζουν το φετινό καλοκαίρι με γεύση και άρωμα. Το Σάββατο 2 Ιουνίου, από τις 12:00 μέχρι τις 16:00, είμαστε όλοι καλεσμένοι στον Ιανό από τους καλύτερους bartenders του ΙΕΚ ΔΟΜΗ για να απολαύσουμε τα πιο δροσερά καλοκαιρινά κοκτέηλ.
ΙΕΚ Δομή- Ιανός: Γευστικό καλοκαιρινό καλωσόρισμα

Το ΙΕΚ ΔΟΜΗ και ο IANOS, διοργανώνουν ένα γευστικό αφιέρωμα στο καλοκαίρι του 2007.

Η επίσκεψή σας στον IANO το Σάββατο 2 Ιουνίου, ώρα 12:00 έως 16:00, θα αποτελέσει ένα ξεχωριστό κίνητρο για τη γεύση σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάστε τα καλύτερα δροσερά κοκτέιλ, τις πλέον επιτυχημένες συνταγές και γεύσεις, συντροφιά με τους πιο ψαγμένους bartenders του ΙΕΚ ΔΟΜΗ.

Ανακαλύψτε λοιπόν τις γεύσεις του καλοκαιριού, συντροφιά με το ΙΕΚ ΔΟΜΗ και απολαύστε το καλύτερο μοχίτο, ντάκερι με φρέσκα φρούτα, μαργαρίτα, τεκίλα sunrise, pina collada και βεβαίως μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα υπόλοιπα κοκτέιλ.

Φεύγοντας ζητήστε δωρεάν το βιβλίο με τις συνταγές. Καλό καλοκαίρι… από τους σπουδαστές Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων και Barman του ΙΕΚ ΔΟΜΗ.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες, ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χαριλάου Τρικούπη 17 Αθήνα, τηλ. 210 3840 552

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v