Emirates: Διακοπές για... shopping στο Ντουμπάι

Πακέτα διαμονής από 40 ευρώ το άτομο σε επιλεγμένα ξενοδοχεία στο Ντουμπάι προσφέρει η Emirates, στα πλαίσια του καλοκαιρινού φεστιβάλ... shopping Dubai Summer Surprises, που φέτος είναι αφιερωμένο στην οικογένεια.
Emirates: Διακοπές για... shopping στο Ντουμπάι

Οι πελάτες της Emirates που ανυπομονούν για τις μοναδικές προσφορές του ”Dubai Summer Surprises”, θα ενθουσιαστούν με την είδηση ότι πολυήμερες διακοπές, γεμάτες διασκέδαση μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, ξεκινώντας από 40 ευρώ το άτομο, ανά διανυκτέρευση.

Η προσφορά θα ισχύει από την 21η Ιουνίου έως την 31η Αυγούστου 2007 και το πακέτο θα πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον τρεις διανυκτερεύσεις. H Emirates θα παρέχει στους πελάτες τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ 14 ξενοδοχείων στην πόλη ή παραθαλάσσια του Ντουμπάι, σε διάφορες κατηγορίες τιμών.

Οι ιδιαίτερες προσφορές της Emirates ισχύουν για όλες τις χώρες στις οποίες λειτουργεί η εταιρεία και για όλους τους επιβάτες, ανεξαρτήτως της θέσης στην οποία ταξιδεύουν.

Η τιμή περιλαμβάνει τη διαμονή, όλους τους φόρους, καθώς και υποδοχή κατά την άφιξη των επιβατών στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι. Οι ταξιδιώτες λαμβάνουν, επιπλέον, ένα δώρο καλωσορίσματος από την Arabian Adventures, το οποίο περιλαμβάνει μία προνομιακή κάρτα έκπτωσης, για το εμπορικό κέντρο Wafi City, ένα από τα μεγαλύτερα στο Ντουμπάι.

Οι επιβάτες της Πρώτης και Επιχειρηματικής Θέσης θα απολαύσουν επιπλέον την υπηρεσία σοφέρ της Emirates, και την μεταφορά τους με πολυτελές αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο της επιλογής τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επιβάτες θα έχουν το δικαίωμα μεταφοράς αποσκευών με βάρος 10 πρόσθετων κιλών, προκειμένου να μεταφέρουν όλες τις προνομιακές αγορές που θα πραγματοποιήσουν στο Ντουμπάι!

Για τους αμύητους ταξιδιώτες, το φεστιβάλ ”Dubai Summer Surprises” θυμίζει την καλοκαιρινή έκδοση του δημοφιλούς Dubai Shopping Festival. Για δέκα ολόκληρες εβδομάδες, τα εμπορικά κέντρα της πόλης αποκτούν μια γιορτινή ατμόσφαιρα και ορισμένα υιοθετούν ειδική θεματολογία. Το τρέχον έτος, το φεστιβάλ DSS θα αφιερωθεί στην οικογένεια, εστιάζοντας τόσο στη διασκέδαση, όσο και την εκπαίδευση.

Ο κ. Ghaith Al Ghaith, Αντιπρόεδρος για τις Εμπορικές Συναλλαγές της Emirates τόνισε: ”Τα ”Dubai Summer Surprises” αποτελούν ένα πλούσιο μίγμα ψυχαγωγίας, ευκαιρία εκμάθησης για τα παιδιά και αγορών για τους γονείς τους. Δεν μας εκπλήσσει ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός των επιβατών, καθώς, η φήμη για το φεστιβάλ διαδίδεται με ταχείς ρυθμούς σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η Emirates έχει διαμορφώσει μοναδικά πακέτα, που εναρμονίζονται με τον παγκόσμιο στόχο που έχουμε θέσει, για προώθηση του Ντουμπάι αλλά και του DSS. Προσκαλούμε τους πελάτες μας να συμμετάσχουν στη διασκέδαση και την ψυχαγωγία, αξιοποιώντας τις ακαταμάχητες προτάσεις μας. Υποστηρίζουμε τον θεσμό του DSS από τη σύλληψή του κατά το 1998, ενδυναμώνοντας εκ νέου τη δέσμευσή μας στις πρωτοβουλίες για την προώθηση του εμπορίου και του τουρισμού του Ντουμπάι”.

Οι αριθμοί των επισκεπτών αποδεικνύουν ότι τα DSS γίνονται δημοφιλέστερα με το πέρασμα των χρόνων. Άλλωστε, τα στατιστικά στοιχεία του 2006 εμφανίζουν μία τεράστια αύξηση στον αριθμό των εγχώριων και διεθνών επισκεπτών, συγκριτικά με τα προηγούμενα έτη. Η προώθηση των αγορών έχουν αποδειχθεί ένα σημαντικό θέλγητρο κάθε χρόνο, με την πλειονότητα των εμπορικών κέντρων να προσφέρουν στους επισκέπτες τους τη δυνατότητα να κερδίσουν ελκυστικά βραβεία.

Η Emirates εξυπηρετεί 89 προορισμούς σε περισσότερες από 59 χώρες και προωθεί το γεγονός παγκοσμίως με ολοκληρωμένη καμπάνια διαφήμισης και δημοσίων σχέσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα ή να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v