YES! Στο Olympic Palace το νέο μέλος της αλυσίδας

Το πρώην Olympic Palace, επελέγη για να αποτελέσει τον χώρο που θα φιλοξενήσει το νέο μέλος της ξενοδοχειακής αλυσίδας Yes! Πρόκειται για το νέο απόκτημα και το πέμπτο ξενοδοχείο του ομίλου που ήδη περιλαμβάνει τα ξενοδοχεία Semiramis, Twentyone, Kefalari Suites στην Κηφισιά και Periscope στο Κολωνάκι.
YES! Στο Olympic Palace το νέο μέλος της αλυσίδας

Το πρώην Olympic Palace, ένα σημείο αναφοράς στο κέντρο της Αθήνας, αποτελεί τον νέο ξενοδοχειακό χώρο που εντάχθηκε πρόσφατα στο δυναμικό του ομίλου Yes! Hotels.

Πρόκειται για το νέο απόκτημα και το πέμπτο ξενοδοχείο του ομίλου που ήδη περιλαμβάνει τα ξενοδοχεία Semiramis, Twentyone, Kefalari Suites στην Κηφισιά και Periscope στο Κολωνάκι.

Ιδανικά τοποθετημένο στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος και δίπλα στην Πλάκα, στο τρίγωνο των οδών Φιλελλήνων, Ναυάρχου Νικοδήμου και Λαμάχου, το κτίριο ενός από τα πιο λαμπρά ξενοδοχεία της πόλης αναμένεται να ανακαινιστεί πλήρως, σύμφωνα με τον design χαρακτήρα και την παγκόσμια αισθητική όλων των ξενοδοχείων του ομίλου Yes! Hotels.

Το νέο όνομα του ξενοδοχείου καθώς και οι διακοσμητικές και λειτουργικές επεμβάσεις σε όλους τους χώρους του κτιρίου πρόκειται να καθοριστούν στο επόμενο διάστημα.

Αυτός ο νέος ξενοδοχειακός προορισμός της Yes! Hotels αναμένεται να προσδώσει νέα πνοή και χαρακτήρα στο κέντρο της πόλης, ως χώρος διαμονής για τους διεθνείς ταξιδιώτες, κέντρο φιλοξενίας επαγγελματικών εκδηλώσεων και συνεδρίων σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, καθώς και να αποτελέσει σημείο συνάντησης για τους Αθηναίους.

Η έναρξη λειτουργίας του νέου ξενοδοχείου προγραμματίζεται για το φθινόπωρο του 2008.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v