Superfast Ferries: Σεμινάρια φωτογραφίας εν πλω

Τριήμερη θεματική κρουαζιέρα στον κόσμο της ψηφιακής φωτογραφίας διοργανώνει η Superfast Ferries το Σαββατοκύριακο 1-3 Δεκεμβρίου. Εν πλω σεμινάρια φωτογραφίας με εισηγητή τον φωτογράφο Χρήστο Φιλιπούσση, αλλά και επίσκεψη στις ιταλικές πόλεις Σιρόλο και Λορέτο, σε τιμή έκπληξη. Σε αυτό το ταξίδι, οι φωτογραφίες σας θα είναι τόσο ζωντανές όσο και οι αναμνήσεις σας.
Superfast Ferries: Σεμινάρια φωτογραφίας εν πλω

Η Superfast Ferries συνεχίζει τις θεματικές μίνι-κρουαζιέρες της και σας προσκαλεί σε ένα τριήμερο ταξίδι στο μαγικό κόσμο της ψηφιακής φωτογραφίας, από την 1η έως τις 3 Δεκεμβρίου.

Εκτός από τα σεμινάρια φωτογραφίας πάνω στο πλοίο, θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε, και φυσικά να φωτογραφίσετε, το πανέμορφο Σιρόλο και το μεσαιωνικό Λορέτο.

Όσο βρίσκεστε εν πλω, μπορείτε να ανεβάσετε την αδρεναλίνη σας στο καζίνο, να δοκιμάσετε εκλεκτά εδέσματα στο a la carte εστιατόριο και να διασκεδάσετε στην disco. Δηλώστε λοιπόν τώρα συμμετοχή για ένα από τα σεμινάρια και ζήστε ένα μαγευτικό τριήμερο.

Μυητής μας στα μυστικά της ψηφιακής φωτογραφίας θα είναι ο φωτογράφος Χρήστος Φιλιπούσσης, ο οποίος θα μας μιλήσει για το μαγικό κόσμο της εικόνας και πώς μπορούμε να την αποτυπώσουμε καλύτερα.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του πλοίου και περιλαμβάνουν τομείς όπως: οι αρχές τις σύνθεσης, τα υλικά ενός φωτογράφου, βασικές ρυθμίσεις, επεξεργασία εικόνας και πολλά άλλα.

Παράλληλα, θα μας δοθεί η ευκαιρία να εξασκήσουμε τις γνώσεις μας, φωτογραφίζοντας διάφορα θέματα και θα ακολουθήσουν σχολιασμός και παρατηρήσεις. Γι’ αυτό μην ξεχάσετε τη φωτογραφική μας μηχανή!

Η τιμή κατ’ άτομο είναι 169 ευρώ και περιλαμβάνει τα εισιτήρια του πλοίου Πάτρα – Ανκόνα – Πάτρα σε δίκλινη καμπίνα, μεταφορά με πούλμαν Αθήνα – Πάτρα – Αθήνα, μεταφορά με πούλμαν στο Σιρόλο και στο Λορέτο και συμμετοχή στα σεμινάρια φωτογραφίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 210 8919131 (Δευτέρα - Παρασκευή 09.00-17.00) ή επισκεφθείτε το site της Superfast.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v