Hyatt Regency: Βραβείο καλύτερου city hotel

Αγαπημένο ξενοδοχείο πόλης αναδείχθηκε το Hyatt Regency Thessaloniki στη δημόσια ψηφοφορία που διεξήχθη για πρώτη φορά για την απονομή των Philoxenia Tourism Awards στα πλαίσια της τουριστικής έκθεσης Philoxenia, αποσπώντας παράλληλα και το βραβείo καλύτερου ξενοδοχειακού εστιατορίου για το εστιατόριο Ambrosia.
Hyatt Regency: Βραβείο καλύτερου city hotel

Πρώτο σε δύο κατηγορίες αναδείχθηκε το ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki στα βραβεία ”Philoxenia Tourism Awards”, ένα θεσμό που εγκαινίασε η Helexpo, στα πλαίσια της φετινής Τουριστικής Έκθεσης Philoxenia.

Συγκεκριμένα, μέσω δημόσιας ψηφοφορίας, η οποία διεξήχθη ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.helexpo.gr/philoxenia-awards, το Hyatt Regency Thessaloniki απέσπασε το πρώτο βραβείο στις κατηγορίες:

1. Αγαπημένο Ξενοδοχείο Πόλης &

2. Καλύτερο Ξενοδοχειακό Εστιατόριο (για το εστιατόριο Ambrosia).

Πέρα από τα δύο αυτά πρώτα βραβεία, το ξενοδοχείο συμμετείχε στη Χρυσή Πεντάδα των παρακάτω κατηγοριών:

* Πολυτελέστερο Ξενοδοχείο

* Καλύτερο Πρωινό σε Ξενοδοχείο &

* Αγαπημένη Ξενοδοχειακή Αλυσίδα.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των επίσημων εγκαινίων της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης PHILOXENIA.

Εκ μέρους του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki παρέστη ο Διευθυντής του Ξενοδοχείου κύριος Εμμανουήλ Ματσάκης, ο οποίος παρέλαβε τα βραβεία και τις τιμητικές διακρίσεις.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v