EasyJet: Προσφορές για... ”καλά Χριστούγεννα”

Μοναδικές χειμερινές προσφορές έως και 30% σε επιλεγμένες πτήσεις προσφέρει η easyJet από τις 17 Νοεμβρίου. Κλείνοντας θέση στο site της easyJet, μέχρι και τα μεσάνυχτα της 21ης Νοεμβρίου, θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε έως τις 24 Μαρτίου 2007, απολαμβάνοντας σημαντικές εκπτώσεις στην τιμή των εισιτηρίων. Η προσφορά ισχύει και για την περίοδο των Χριστουγέννων.
EasyJet: Προσφορές για... ”καλά Χριστούγεννα”

Η easyJet, πρωτοπόρος αεροπορική εταιρία στην Ευρώπη, σας φέρνει τις μεγαλύτερες χειμερινές προσφορές. Σε όλες τις θέσεις, κάθε μέρα και για κάθε προορισμό, υπάρχει έκπτωση μέχρι και 30%. Οι προσφορές αυτές ισχύουν και για τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διασκοπών. Παρόμοιες εκπτώσεις θα είναι διαθέσιμες ακόμα και αν ταξιδέψετε από κάποια άλλη χώρα.

Αυτή η μοναδική προσφορά αρχίζει στις 17 Νοεμβρίου και σας δίνει τη δυνατότητα να κλείσετε θέση μέχρι τα μεσάνυχτα της 21ης Νοεμβρίου. Οι διαθέσιμες πτήσεις που μπορείτε να διαλέξετε αρχιζουν από τις 17 Νοεμβρίου εως και 24 Μαρτίου 2007.

Μπορείτε να βρείτε τις προσφορές στις πτήσεις με το κίτρινο χρώμα στο site της easyJet. Η easyJet πετάει από την Αθήνα για Λονδίνο, Μιλάνο και Βερολίνο.

Οι τιμές της Easyjet πέφτουν πιο γρήγορα και από τη θερμοκρασία. Οι προσφορές ισχύουν για όλη τη διάρκεια των εορτών και έτσι ο Άγιος Βασίλης δε θα είναι ο μόνος που θα πετάει πάνω από την Ευρώπη το φετινό χειμώνα – με αυτές τις τιμές θα έχετε ακόμη περισσότερα χρήματα για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια και τις εκπτώσεις της πρωτοχρονιάς.

Με σημαντικές εκπτώσεις σε επιλεγμένες πτήσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη, γιατί να μην χαρίσετε στον εαυτό σας λίγες χειμωνιάτικες διακοπές πριν από το Χριστουγεννιάτικο πάρτι της σεζόν ή να καλωσορίσετε τον καινούριο χρόνο με ένα χαλαρωτικό διάλειμμα σε μια νέα τοποθεσία;

Όποια και αν είναι τα πλάνα σας αυτά τα Χριστούγεννα, πετάξτε με την easyJet με ασφάλεια, γρήγορα και οικονομικά σε όλη την Ευρώπη. Come on, let’s fly!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v