Τα ”μετάλλια” της Ολυμπιάδας των επιχειρήσεων

Ξεχωριστή τιμή επεφύλαξε η Οργανωτική και Συντονιστική Επιτροπή των Europe Corporate Games μετά το τέλος των διαπιστεύσεων και την τελετή λήξης, βραβεύοντας την καλύτερη παρουσία στην κερκίδα και τη μεγαλύτερη διεθνή συμμετοχή.
Τα ”μετάλλια” της Ολυμπιάδας των επιχειρήσεων

Ξεχωριστή τιμή επεφύλαξε η Οργανωτική και Συντονιστική Επιτροπή των Europe Corporate Games μετά το τέλος των διαπιστεύσεων και την τελετή λήξης, βραβεύοντας την καλύτερη παρουσία στην κερκίδα και τη μεγαλύτερη διεθνή συμμετοχή.

Το βραβείο καλύτερης παρουσίας ομάδας και φιλάθλων στην κερκίδα απονεμήθηκε στην ομάδα της Intralot, η οποία είχε την καλύτερη παρουσία, την πιο οργανωμένη ομάδα και την καλύτερη εμφάνιση γενικότερα.

Το βραβείο της μεγαλύτερης διεθνούς συμμετοχής απονεμήθηκε στην ομάδα της CCC για την μεγαλύτερη διεθνή συμμετοχή στα Europe Corporate Games Athens 2006. Η ομάδα της CCC (Consolidated Contractors International Company) είχε ομάδα 75 αθλητών από 13 διαφορετικές χώρες που δραστηριοποιείται η εταιρεία.

Η ”Ολυμπιάδα των Επιχειρήσεων” πραγματοποιήθηκε φέτος με την συμμετοχή περισσότερων από 130 επιχειρήσεων από 15 χώρες της Ευρώπης.

Το Super Center των Αγώνων ήταν στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Ελληνικού, ενώ πολλά αθλήματα πραγματοποιήθηκαν σε Ολυμπιακές εγκαταστάσεις. Οι συμμετοχές έφτασαν τους 2.000 αθλητές απ΄ όλη την Ευρώπη οι οποίοι αγωνίστηκαν σε 14 αθλήματα.

Καλαθοσφαίριση 3x3, Καλαθοσφαίριση, Golf, Dragon Boat, Αγώνα Δρόμου, Squash, Ποδόσφαιρο 5x5, Ποδόσφαιρο 11x11, Επιτραπέζια Αντισφαίριση, Αντισφαίριση, Bowling, Volleyball, Beach Volley, Mountain Biking, Karting, Κολύμβηση.

Τα αγωνίσματα χωρίζονται σε κατηγορίες ηλικιών από ”Ανοικτό” έως ”Άνω των 50” και είναι ανοικτά τόσο σε άνδρες όσο σε γυναίκες.

Η επίσημη τελετή έναρξης των αγώνων έγινε στην αρένα του Κλειστού γηπέδου μπάσκετ στην Ολυμπιακή Εγκατάσταση του Ελληνικού. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε συναυλία με την Γλυκερία και τον Κ. Μακεδόνα και παρέλαση Αθλητών.

Την Διοργάνωση των Europe Corporate Games είχαν αναλάβει ο ΟΝΑ του Δήμου Αθηναίων και η Zita Event Management με την στήριξη της Γενικής Γραμματείας Ολυμπιακής Αξιοποίησης. Τους αγώνες υποστήριξαν τα υπουργεία Ανάπτυξης, Οικονομίας, Τουριστικής Ανάπτυξης και το ΕΒΕΑ.

Επίσημος αερομεταφορέας ήταν η Aegean Airlines, επίσημη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων η Hertz, η Zita Travel Consultants ήταν επίσημη τουριστική εταιρεία ενώ τους αγώνες στήριξαν και η ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΠΟΤΩΝ. Τους αγώνες ασφάλισε η ALPHA Ασφαλιστική. Χορηγοί επικοινωνίας ήταν το SUPERSPORT, το Mega Teletext και Star Teletext, η Direction με τα έντυπα Retail Business, Ad Business, Com Business, All Star Basket και Tennis Insider και οι εφημερίδες ΚΕΡΔΟΣ και METRO. Χορηγός on line επικοινωνίας ήταν το Ιn2Life.gr.

Ο Δήμος Βριλησσίων, η ”ALPHA Ασφαλιστική, η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ AMSTEL και οι Pralines LEONIDAS με το κατάστημα Συντάγματος ήταν χορηγοί στους ”Europe Corporate Games”.

Περιμένουμε την επόμενη διοργάνωση!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v