British Airways: Προσφορές και στην πολυτέλεια

Την υπέρτατη πολυτέλεια της exclusive ”First”, της καμπίνας των επιφανών προσωπικοτήτων, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι επιβάτες της British Airways που θα κλείσουν θέση Club World έως τις 30 Δεκεμβρίου. Πολυτελές περιβάλλον, κρεβάτια on board, δείπνο a la carte και άλλα μοναδικά προνόμια σε... προσγειωμένες τιμές.
British Airways: Προσφορές και στην πολυτέλεια

Για όσους διασχίζουν τον Ατλαντικό, η Club World - η business class καμπίνα της British Airways - αποτελεί το συνώνυμο της πολυτέλειας και του ξεκούραστου ταξιδιού. Άλλωστε, για τη συνολική ποιότητα της Club World, η British Airways απέσπασε το βραβείο για την καλύτερη Business Class καμπίνα στα ετήσια βραβεία Skytrax World Airline Awards 2006.

Η υπέρτατη όμως εμπειρία στα 30.000 πόδια δεν είναι άλλη από την FIRST, την καμπίνα στην οποία ταξιδεύουν μόνο διασημότητες και μεγιστάνες του πλούτου. Οι επιβάτες της FIRST έχουν στη διάθεσή τους ένα privé διαμέρισμα 14 καθισμάτων, όπου οι ανέσεις και η συνολική περιποίηση είναι κυριολεκτικά μοναδικές.

Σήμερα, η British Airways προσφέρει μια ανεπανάληπτη ευκαιρία. Οι επιβάτες που θα κάνουν κράτηση μετ’ επιστροφής στη θέση Club World μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2006 δικαιούνται να πραγματοποιήσουν μέχρι τις 31 Μαρτίου 2007 το ένα σκέλος του ταξιδιού τους στην FIRST, έχοντας στη διάθεσή τους:

* Το lounge της British Airways στο αεροδρόμιο του Heathrow, ειδικά για τους επιβάτες της FIRST, και περιποίηση στα περίφημα Molton Brown Travel Spa.

* Το μοναδικό περιβάλλον FIRST στη ”μύτη” του αεροσκάφους.

* Κρεβάτι 2 μέτρων με λινά σεντόνια, κλινοσκεπάσματα και πυτζάμες.

* Δυνατότητα να γευματίσουν ή να δειπνήσουν όποια ώρα θελήσουν, επιλέγοντας από το αποκλειστικό μενού της FIRST.

* Δυνατότητα γεύματος à la carte, για αναζήτηση extreme γεύσεων.

* Επιλογή από σαμπάνιες και κρασιά από το κελλάρι της FIRST.

* Επιλογή ταινίας για προβολή στην προσωπική τους οθόνη.

* Ενσωματωμένο τηλέφωνο στο κάθισμα και πρίζα ηλεκτρικού ρεύματος για να παρακολουθούν ανά πάσα στιγμή τις επαγγελματικές τους υποθέσεις.

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, τηλεφωνήστε στο 801 11 56000

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v