ΧΒΟΧ 360 & Pro Evolution Soccer 6: Πάνε... πακέτο

”Πακέτο” κυκλοφορούν από τις 26 Οκτωβρίου στην ελληνική αγορά η κονσόλα video game νέας γενιάς της Microsoft, ΧΒΟΧ 360 με τη νέα έκδοση του δημοφιλούς παιχνιδιού της Konami, Pro Evolution Soccer 6, στην ενδεικτική τιμή των 434,99 ευρώ.
ΧΒΟΧ 360 & Pro Evolution Soccer 6: Πάνε... πακέτο

Το πλήρες σύστημα της κονσόλας και το δημοφιλές παιχνίδι ποδοσφαίρου στην έκδοση νέας γενιάς ”πάνε πακέτο” σε μια μεγάλη εορταστική προσφορά.

Το Xbox™ ανακοίνωσε σήμερα μια μεγάλη προσφορά, μέσα από την οποία οι καταναλωτές, αυτή την εορταστική περίοδο, μπορούν να αποκτήσουν το Xbox 360™, το σύστημα videogames και ψυχαγωγίας νέας γενιάς της Microsoft, και το Pro Evolution Soccer 6 από την Konami Digital Entertainment GmbH, στην εκτιμώμενη λιανική τιμή των €434.99*.

Tο περιορισμένης έκδοσης πακέτο Xbox 360/Pro Evolution Soccer 6 θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από τις 26 Οκτωβρίου, την ίδια μέρα που το Pro Evolution Soccer 6 βγαίνει στην αγορά. Το Xbox 360 είναι το μόνο σύστημα στο οποίο οι Ευρωπαίοι gamers θα μπορούν να απολαύσουν την έκδοση νέας γενιάς του Pro Evolution Soccer 6.

”Το Xbox 360 είναι η έδρα των παιχνιδιών ποδοσφαίρου νέας γενιάς για την Ευρώπη, και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Konami προκειμένου να έχουμε αυτή τη σημαντική προσφορά για τους Ευρωπαίους gamers αυτή την εορταστική περίοδο” δήλωσε ο Richard Teversham, διευθυντής Marketing & Platform, Xbox EMEA.

”Το να προσφέρουμε το Pro Evolution Soccer 6 μαζί με την κονσόλα σε αυτή τη χαμηλή τιμή είναι ιδανικό για εμάς, και σίγουρα θα φέρει πολλά χαμόγελα στα πρόσωπα των φίλων του ποδοσφαίρου στην Ευρώπη αυτές τις γιορτές.”

”Οι δυνατότητες του Xbox 360 φέρνουν την πολύ επιτυχημένη σειρά παιχνιδιών μας σε νέα επίπεδα ρεαλισμού, παιχνιδιού και διασκέδασης, και είμαστε χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε για αυτή την προσφορά στην Ευρώπη” δήλωσε από την πλευρά του ο Martin Schneider, European Marketing Director της Konami Digital Entertainment GmbH. ”Ειμαστε σίγουροι πως οι πραγματικοί οπαδοί του ποδοσφαίρου θα απολαύσουν τις καινούργιες εμπειρίες που έχει να τους προσφέρει Pro Evolution Soccer 6 στο Xbox 360.”

Η προσφορά Xbox 360/Pro Evolution Soccer 6 περιλαμβάνει τα εξής:

• Κονσόλα Xbox 360

• Παιχνίδι Pro Evolution Soccer 6

• Ασύρματο Χειριστήριο Xbox 360

• Σκληρό δίσκο 20GB Xbox 360

• Ακουστικά Xbox 360 Headset

• Συστατικό καλώδιο HD AV με προσαρμογέα SCART για το Xbox 360

• Καλώδιο Ethernet για το Xbox 360

* Η παραπάνω τιμή είναι εκτιμώμενη τιμή λιανικής. Οι τιμές των προϊόντων Microsoft μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι διανομείς και οι μεταπωλητές των προϊόντων Microsoft, είναι ελεύθεροι να προσδιορίζουν την τιμή των προϊόντων που εμπορεύονται. Στην παραπάνω εκτιμώμενη λιανική τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 19%.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v