Puerta Espana: Ισπανικό φαγητό με θέαμα flamenco

Μαγικές νύχτες υπόσχεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Puerta de Espana, αφού σας προσφέρει την ευκαιρία να συνοδέψετε το γεύμα σας με ζωντανό flamenco. Στην κουζίνα, μια αυθεντική ισπανίδα δημιουργεί με βάση τις αυθεντικές ισπανικές συνταγές, ενώ στο bar σας περιμένουν τα κοκτέηλ με βάση ισπανικά κρασιά.
Puerta Espana: Ισπανικό φαγητό με θέαμα flamenco

Μαγικές νύχτες υπόσχεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Puerta de Espana, αφού σας προσφέρει την ευκαιρία να συνοδέψετε το γεύμα σας με ζωντανό flamenco.

Τρεις εντυπωσιακοί άνδρες χορευτές και μία γυναίκα αποτελούν το συγκρότημα ”Cuadro Flamenco Algarabía” από την Ανδαλουσία, που υπόσχεται να σας ταξιδέψει στην μαγεία του flamenco και στη χώρα της επιθυμίας για ελευθερία.

Στην κουζίνα, η Antonia Suárez, σεφ του εστιατορίου και δημιουργός του Restaurante La Casita, στη Marbella της Ισπανίας, δημιουργεί βασιζόμενη στις αυθεντικές ισπανικές συνταγές, χρησιμοποιώντας πάντα φρέσκα υλικά και την προσωπική της δημιουργική πινελιά σε όλα τα πιάτα.

Στο Bar μπορείτε να απολαύσετε cocktail βασισμένα σε ισπανικά κρασιά και ποτά σε συνδυασμό με το live flamenco και τους Latin ρυθμούς συνθέτουν ένα σκηνικό αυθεντικής διασκέδασης, μοναδικό για τα δεδομένα της πόλης.

Στην οδό Αντήνορος 42, τηλ. 210.7290322 και 210.7258666.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v