Εχεις Nintendo; Μπες στο internet!

Την δυνατότητα πλοήγησης στο διαδίκτυο θα έχει πλέον το Nintendo DS. Μέσω του νέου Nintendo DS browser που κυκλοφορεί από αύριο, 6 Οκτωβρίου, οι χρήστες θα έχουν την ευκαιρία να μπαίνουν στο internet από περισσότερα των 100 σημεία δωρεάν πρόσβασης.
Εχεις Nintendo; Μπες στο internet!

Από το Νοέμβριο του περασμένου χρόνου, οι χρήστες του Nintendo DS απολαμβάνουν την απλή, ασφαλή και δωρεάν υπηρεσία Nintendo Wi-Fi connection, η οποία μέχρι σήμερα απαριθμεί περισσότερους από 2 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.

Τώρα η Nintendo διευρύνει την υπηρεσία της, κυκλοφορώντας ένα πρόγραμμα πλοήγησης για το internet από την Opera Software, το οποίο έχει φτιαχτεί για να εκμεταλλεύεται πλήρως το hardware του Nintendo DS. Ο Nintendo DS Browser κυκλοφορεί σε όλη την Ευρώπη αύριο, 6 Οκτωβρίου 2006.

Ο Nintendo DS Browser επιτρέπει στους χρήστες του Nintendo DS να σερφάρουν στο διαδίκτυο, να ελέγξουν και να στείλουν emails, να χρησιμοποιήσουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, να πραγματοποιήσουν online αγορές, η ακόμη και να επικοινωνούν με τους φίλους τους με live chat.

Αποθηκεύει το ιστορικό των επισκέψεων σας στα διάφορα sites και φορτώνει πολύ γρήγορα ώστε να συνδέεται στο internet ταχύτατα. Οι κάτοχοι του Nintendo DS μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον browser για να συνδεθούν στο internet μέσω Wi-Fi από το σπίτι τους, τον δρόμο ή από τα δωρεάν σημεία πρόσβασης της Nintendo.

Στην Ελλάδα περισσότερα από 100 σημεία προσφέρουν δωρεάν πρόσβαση.

Μετά από ειδική συμφωνία της Nortec Multimedia S.A. και της FORTHnet όλοι οι επισκέπτες των FORTHnet HotSpots όπως για παράδειγμα τα Starbucks, τα Mc. Donald’s ή τα πλοία των Μινωικών Γραμμών, μπορούν να συνδέονται δωρεάν με το DS τους είτε για να πλοηγηθούν στις αγαπημένες τους σελίδες είτε για να διασκεδάσουν με τα Online παιχνίδια του DS.

Χρησιμοποιώντας το interface του Nintendo DS, οι χρήστες μπορούν χωρίς ιδιαίτερο κόπο ή γνώσεις, να πλοηγηθούν στο internet με άνεση παρόμοια με αυτή που προσφέρει το πληκτρολόγιο και το ποντίκι των προσωπικών υπολογιστών.

Για το γράψιμο των URLs και την συμπλήρωση φορμών, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα ψηφιακό πληκτρολόγιο ή ακόμη και την δυνατότητα αναγνώρισης γραφής του Nintendo DS.

Από το Nintendo DS Browser, οι χρήστες μπορούν να δουν τα sites, μέσω δύο διαφορετικών modes. To Overview Mode απεικονίζει ολόκληρη την σελίδα στην μια οθόνη και οι περιοχές που είναι επιλεγμένες, εμφανίζονται μεγεθυσμένες στην άλλη οθόνη.

Επιπλέον, υπάρχει η επιλογή Opera Fit-to-Width Mode, με την οποία οι σελίδες εμφανίζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να καταλαμβάνουν σε μήκος, το μήκος μιας οθόνης του DS, και σε ύψος να εκτείνονται και στις δύο οθόνες, έτσι ώστε ο χρήστης να μην χρειάζεται να πραγματοποιεί οριζόντιο scrolling.

Ο Nintendo DS Browser θα είναι διαθέσιμος σαν μια στάνταρ DS κάρτα.

Για να είναι δυνατό το γρήγορο φόρτωμα web sites με πολλές εικόνες ή άλλα multimedia χαρακτηριστικά, ο Nintendo DS Browser θα έρχεται πακέτο με ένα Memory Expansion Pack, το οποίο θα προσθέτει έξτρα δύναμη στο DS και θα τοποθετείται στην θύρα για τα παιχνίδια του GBA. Ο Nintendo DS Browser έρχεται σε δύο εκδόσεις: μία για το κλασσικό Nintendo DS (συμβατή με όλα τα συστήματα DS) και μια μικρότερη για το Nintendo DS Lite (συμβατή μόνο με το Nintendo DS Lite).

Οι γονείς που επιθυμούν να έχουν περισσότερο έλεγχο στα παιδιά τους, μπορούν να εισάγουν κωδικούς που να αποτρέπουν την εκκίνηση του browser. Επιπλέον η Nintendo έχει συνεργαστεί με την Astaro για να παρέχει επιλογές στους γονείς, ώστε να δημιουργούν ”φίλτρα” που θα αποτρέπουν τα παιδιά τους να επισκέπτονται σελίδες με ακατάλληλο υλικό.

Συνδεθείτε στις αμέτρητες δυνατότητες που προσφέρει το internet, χρησιμοποιώντας την αγαπημένη σας φορητή κονσόλα. Ο Nintendo DS Browser κυκλοφορεί στις 6 Οκτωβρίου με ενδεικτική τιμή λιανικής τα 45 ευρώ περίπου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v