Cinema Park: Ο κινηματογράφος είναι... live!

Η οθόνη είναι τρισδιάστατη... Οι καρέκλες ”έξυπνες”... Εικόνες και μουσική συνδυάζονται με τη μαγεία του κινηματογράφου και την τεχνολογική εξέλιξη, και προσφέρουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία διασκέδασης και γνώσης. Που; Στο νέο Cine Park στη Συγγρού.
Cinema Park: Ο κινηματογράφος είναι... live!

Ένα μοναδικό ταξίδι διασκέδασης και γνώσης σε ένα από τα πρώτα διαδραστικά κινηματογραφικά πάρκα της Ευρώπης.

Η οθόνη είναι τρισδιάστατη... Οι καρέκλες ”έξυπνες”...

Εικόνες και μουσική συνδυάζονται με τη μαγεία του κινηματογράφου και την τεχνολογική εξέλιξη, και προσφέρουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία διασκέδασης και γνώσης!

To Cinema Park της ODEON ξεκίνησε τα ταξίδια του στον κόσμο της φαντασίας και της μάθησης, παρουσιάζοντας την ιδέα του διαδραστικού κινηματογραφικού πάρκου.

Με 5 αίθουσες αφιερωμένες στην τρισδιάστατη τεχνολογία, τη δράση, τη μουσική, τη φαντασία και το παιχνίδι, οι επισκέπτες του Cinema Park της ODEON απογειώνονται και συμμετέχουν με όλες τις αισθήσεις τους σε μια μοναδική πλοήγηση, βάσει μιας θεματικής ενότητας που εναλλάσσεται κατά τακτά χρονικά διαστήματα.

”Η Ανθρώπινη Εμπειρία” αποτελεί τη θεματική ενότητα που εγκαινιάζει το Cinema Park της ODEON. Έχοντας εξασφαλίσει και την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, ο Άνθρωπος και βασικά στοιχεία που συνθέτουν την ύπαρξή του, όπως το σώμα, η τέχνη και τα ανθρώπινα επιτεύγματα, προβάλλονται στις 5 αίθουσες του κινηματογραφικού πάρκου, αναδεικνύοντας αντιθέσεις, όπως η Λογική και το Συναίσθημα, και αναπτύσσοντας, ταυτόχρονα, τη φαντασία και τη δημιουργικότητα!

Με καθημερινές προβολές για τα σχολεία (Δευτέρα– Παρασκευή) και ανοικτό στο κοινό κάθε Σαββάτο και Κυριακή στις 11:00 π.μ., το Cinema Park στεγάζεται στον πολυκινηματογράφο ODEON STARCITY, Λ. Συγγρού 111, στο Νέο Κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα:

801 11 60000, 210 67 86 000 ή να επισκεφθείτε το site του Cinema park.

Μια μίνι ξενάγηση στον κόσμο του Cinema Park

Αίθουσα 3D: Το κοινό, εφοδιασµένο µε ειδικά γυαλιά, έχει την αίσθηση πως βρίσκεται μέσα στις εικόνες που προβάλλονται μπροστά του! Προσαρμοσμένη στο πρόγραμμα ”Ανθρώπινη Εμπειρία”, οι θεατές με τα ειδικά γυαλιά τους περιηγούνται στο εσωτερικό του ανθρώπινου σώματος.

Αίθουσα Δράσης: Τα ”έξυπνα” καθίσµατα έχουν τη δυνατότητα να κινούνται, να δονούνται, να παράγουν οσμές και ειδικά εφέ με νερό και αέρα, σε συνδυασμό με το πρόγραμμα που προβάλλεται, ενώ τα προσωπικά ηχεία προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία που κρατάει το κοινό ”καθηλωμένο” στη θέση του! Στη θεματική ενότητα ”Ανθρώπινη Εμπειρία”, τα ”έξυπνα” καθίσματα ξεναγούν τα παιδιά στα μνημεία του πολιτισμού του πλανήτη μας.

Αίθουσα Μουσικής: Ένα προηγµένο οπτικοακουστικό σύστηµα, εντυπωσιακός φωτισμός και ειδικά εφέ συνθέτουν μια συναρπαστική ατμόσφαιρα! Οι θεατές συμμετέχουν σε ένα φανταστικό ταξίδι στον ήχο και τα χρώματα και εξερευνούν τις διαφορετικές πτυχές του ήχου και την επίδραση που έχει στον άνθρωπο! Εδώ τα παιδιά μαθαίνουν τη ζωτική σημασία της μουσικής.

Αίθουσα Φαντασίας: Ιστορίες καθημερινών ανθρώπων που κατάφεραν κάτι εξαιρετικό ή επιτεύγματα της επιστήμης που αγγίζουν τα όρια της επιστημονικής φαντασίας παρουσιάζονται στη μοναδική αυτή αίθουσα, διευρύνοντας με αυτόν τον τρόπο τους ορίζοντες και τη φαντασία των παιδιών, προσκαλώντας τα να ανακαλύψουν ξανά τη μαγεία της αφήγησης.

Αίθουσα Παιχνιδιού: Όλοι φεύγουν νικητές από την αίθουσα αυτή, αφού δεν έχει σημασία ποιος κερδίζει, αλλά ποιος συμμετέχει! Οι θεατές, χωρισµένοι σε οµάδες, απαντούν µέσω ατοµικών τηλεχειριστηρίων σε ερωτήσεις γνώσεων και κρίσης που προβάλλονται στην οθόνη.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v