Χριστουγεννιάτικη κρουαζιέρα στην Καραϊβική

Τα Χριστούγεννα δεν είναι μακριά. Η Easy Cruise σας καλεί να συνειδητοποιήσετε τη... σχετικότητα του χρόνου και να κάνετε από τώρα κράτηση για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές σας στους επίγειους παραδείσους της Καραϊβικής. Με πόσο; Από 267 ευρώ το άτομο για 7 ημέρες!
Χριστουγεννιάτικη κρουαζιέρα στην Καραϊβική

Τα Χριστούγεννα δεν είναι μακριά. Η Easy Cruise σας καλεί να συνειδητοποιήσετε τη... σχετικότητα του χρόνου και να κάνετε από τώρα κράτηση για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές σας στους επίγειους παραδείσους της Καραϊβικής.

Το πλοίο easyCruiseOne ανανεώνεται και ξεχειμωνιάζει στα St Maarten, St Barts, Anguilla, St Kitts & Nevis και Antigua, μας πληροφορεί η καλή εταιρία. Μπορεί οι προορισμοί και η εμφάνιση του πλοίου να αλλάζουν, η easy φιλοσοφία και οι easy τιμές όμως παραμένουν ίδιες: Στην τρέχουσα προσφορά της easyCruise, το κόστος για μια 7-ήμερη απόδραση στην Καραϊβική ξεκινά από 266,70 ευρώ το άτομο σε δίκλινη καμπίνα με παράθυρο.

Το νέο δρομολόγιο του easyCruiseOne στην Καραϊβική ξεκινά στις 8 Δεκεμβρίου, μετά από μια ακόμη επιτυχημένη καλοκαιρινή περίοδο στη Γαλλική και Ιταλική Ριβιέρα.

Μέχρι τότε, το easyCruiseOne θα μεταμορφωθεί πλήρως: θα αποκτήσει το νέο εντυπωσιακό λογότυπο της easyCruise σε αποχρώσεις του γκρι γραφίτη με πορτοκαλί λεπτομέρειες, νέο café, bar και εστιατόριο και θα προστεθούν παράθυρα σε 60 περίπου καμπίνες, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών της εταιρίας.

Τι να πει κανείς για τα νησιά της καραϊβικής; Μοναδικό τοπικό χρώμα και κουλτούρα, λευκές αμμουδιές και καταγάλανα νερά, αλλά και chic καταστήματα για ψώνια, εστιατόρια και γραφικά café.

Προκειμένου να δίνεται στους επιβάτες η ελευθερία να εξερευνήσουν κάθε προορισμό με την άνεσή τους, το πλοίο ταξιδεύει πρωινές ώρες και φθάνει στο λιμάνι έως το μεσημέρι, επιτρέποντας έτσι στους επιβάτες να ζήσουν μοναδικές στιγμές –μέρα και νύχτα- σε κάποιους από τους πιο ενδιαφέροντες προορισμούς της Καραϊβικής.

”Οι νέοι προορισμοί του easyCruiseOne έχουν δύο σημαντικά πλεονεκτήματα: περιλαμβάνουν μερικά από τα πιο όμορφα και ξεχωριστά νησιά της Καραϊβικής και προσφέρουν απευθείας αεροπορική σύνδεση με την Ευρώπη (η Antigua συνδέεται με απευθείας πτήσεις με το Λονδίνο και το St. Maarten με τη Γαλλία και την Ολλανδία). Περάσαμε μήνες ερευνώντας εναλλακτικές επιλογές προορισμών και πιστεύουμε ότι το νέο δρομολόγιο θα ενθουσιάσει τους πελάτες που μας ακολουθούν πιστά και θα δελεάσει πολλούς ακόμη νέους πελάτες”, σχολίασε ο ιδρυτής της easyCruise, Στέλιος Χατζηιωάννου.

Οι κρατήσεις για την Καραϊβική (αναχωρήσεις από 8 Δεκεμβρίου 2006 έως και 12 Απριλίου 2007) έχουν ήδη ξεκινήσει μέσα από το το site www.easyCruise.com, με τιμές που ξεκινούν από 13 ευρώ / άτομο / βραδιά.

Οι τιμές που αναφέρονται παρακάτω είναι κατ’ άτομο και αφορούν τη διανυκτέρευση σε δίκλινη καμπίνα με παράθυρο. Για κρατήσεις, επισκεφθείτε το site της Easy Cruise, κάντε click στο ”enter promotional code” στην κορυφή της σελίδας και συμπληρώστε έναν από τους παρακάτω κωδικούς.

* Απόδραση 7 ημερών (με αναχώρηση Παρασκευή, Δευτέρα ή Τετάρτη), με κόστος που ξεκινά από 266,70 ευρώ (με κωδικό smac71).

* Τετραήμερο ταξίδι (Δευτέρα– Παρασκευή), με κόστος που ξεκινά από 132,60 ευρώ (με κωδικό smac41).

* Απόδραση Σαββατοκύριακου (Παρασκευή– Δευτέρα), με τρεις διανυκτερεύσεις και κόστος που ξεκινά από 147,50 ευρώ (με κωδικό smac31).

Οι παραπάνω προσφορές δεν περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια. Ο πιο απλός τρόπος για να οργανώσετε το ταξίδι σας είναι να ταξιδέψετε αεροπορικώς με απευθείας πτήση από το Λονδίνο (αεροδρόμιο Heathrow ή Gatwick) στην Antigua (με British Airways από 290 ευρώ /άτομο ή με XL.com από 270 ευρώ /άτομο). Εναλλακτικά, το St. Maarten συνδέεται με το Άμστερνταμ (με KLM από 449 ευρώ /άτομο) και με το Παρίσι (με Air France από 409 ευρώ/ άτομο).

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v