Οινόφιλο ραντεβού στη νέα Κάβα Ανθίδη

Θα σας ενδιέφερε να γνωρίσετε οινοποιούς από όλη την Ελλάδα, εισαγωγείς κρασιών και ποτών, αλλά και πολλούς φίλους του κρασιού και της καλής ζωής, σε μία βραδιά γεμάτη κρασί, ποτό, φαγητό, μουσική και διασκέδαση; Αν ναι, διαβάστε εδώ για να μάθετε περισσότερα για τα λαμπρά εγκαίνια της Κάβας Ανθίδης στο Μαρούσι, βάλτε τα καλά σας και πείτε το και στους φίλους σας!
Οινόφιλο ραντεβού στη νέα Κάβα Ανθίδη

Οινόφιλοι, δώστε προσοχή! Βγάλτε σημειωματάρια, ημερολόγια, organisers, Blackberries ή ό,τι άλλο χρησιμοποιείτε και σημειώστε: Την προσεχή Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου και ώρα 7μμ, η Κάβα Ανθίδης μας προσκαλεί στα εγκαίνια του μεγάλου καταστήματός της στο Μαρούσι (Κηφισίας 76).

Μην παραξενεύεστε. Ξέρω ότι πολλοί επισκέπτεστε το κατάστημα αυτό εδώ και αρκετό καιρό, αφού άνοιξε πριν από ενάμιση χρόνο. Αφού όμως τα φιλόδοξα σχέδια της εταιρείας τώρα της επέτρεψαν να οργανώσει μία μεγάλη γιορτή και να μας καλέσει να πιούμε, να φάμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί, γιατί εμείς να τους χαλάσουμε το χατίρι;

Για τους φίλους του κρασιού, το κελάρι της Κάβας στο Μαρούσι είναι ένας... υπόγειος παράδεισος. Σε έναν όμορφο χώρο με ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία όλο το 24ωρο, διατίθεται μία τεράστια γκάμα κρασιών που περιλαμβάνει καθιερωμένες αλλά και σπάνιες ετικέτες από όλη την Ελλάδα, καθώς και εξαιρετικές επιλογές από κρασιά από ολόκληρο τον οινικό κόσμο.

Ιδιαίτερα εμπνευσμένη επίσης είναι η συλλογή από παλαιωμένα ελληνικά κρασιά που πάνε αρκετές χρονιές πίσω, ενώ και οι λάτρεις των επιδόρπιων οίνων θα μείνουν ικανοποιημένοι από την μεγάλη και ενημερωμένη ποικιλία.

Στον ισόγειο χώρο του καταστήματος οι προθήκες με τα whiskies και τα malts, τα αποστάγματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, τα λικέρ και τα οινοπνευματώδη ποτά είναι εξίσου εντυπωσιακές. Τέλος, στην Κάβα Ανθίδης στο Μαρούσι οι bon-viveurs βρίσκουν τις εκλεκτότερες σαμπάνιες, καθώς και ψαγμένα αξεσουάρ όπως ανοιχτήρια, κρυστάλλινα ποτήρια, καράφες, κλπ.

Όποιος λοιπόν ανταποκριθεί στην πρόσκληση των εγκαινίων της Κάβας Ανθίδης δεν θα το μετανιώσει. Η εταιρεία υπόσχεται άφθονο κρασί και ποτά, εκλεκτούς μεζέδες, ασυνήθιστα χάπενινγκς. Επίσης, μη ξεχάσετε να ζητήσετε να σας ξεναγήσουν στους όμορφους χώρους της Κάβας, και ειδικά στους καινούριους, που προορίζονται για να γίνουν το νέο στέκι για τους οινόφιλους της Αθήνας.

Τέλος, έχω έγκυρες πληροφορίες που λένε ότι πολλοί από τους οινοποιούς και εισαγωγείς που θα παρευρεθούν στην βραδιά των εγκαινίων της Κάβας μας επιφυλάσσουν και οι ίδιοι πολλές εκπλήξεις, καθώς σχεδιάζουν να μας κεράσουν ποτά και σπάνια κρασιά από τις προσωπικές τους συλλογές και τα... άδυτα των κελλαριών τους. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι δεν πρόκειται για μία απλή εκδήλωση, αλλά για μία μεγάλη γιορτή του κόσμου του κρασιού και της καλοπέρασης. Τί άλλο χρειαζόμαστε λοιπόν; Ραντεβού στα εγκαίνια της Κάβας Ανθίδης στο Μαρούσι την προσεχή Δευτέρα.

Εις υγείαν!

Θόδωρος Λέλεκας

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v