Montana: Πολυτελές spa στα... άγρια βουνά

Ο κόσμος του spa σας περιμένει στο Montana Hotel στο Καρπενήσι για ατελειώτες ώρες χαλάρωσης, ανάπαυσης και περιποίησης με θέα τα καταπράσινα βουνά και το μοναδικό τοπίο της Ευρυτανίας. Μασάζ, λασπόλουτρα και περιποιήσεις σώματος στο γνωστό luxury περιβάλλον του Montana.
Montana: Πολυτελές spa στα... άγρια βουνά

Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας. Χαλαρώστε, ανανεωθείτε, ξεκουραστείτε, πάρτε δυνάμεις για να συνεχίσετε. Καλώς ορίσατε στον κόσμο του S.P.A. στο ξενοδοχείο Μontana, στο Καρπενήσι! Ωρα για μια... βουτιά στις υπηρεσίες περιποίησης, μυϊκής χαλάρωσης και ευεξίας.

Μασάζ

Αισθανθείτε την ξεκούραση του πνεύματος και την χαλάρωση του σώματος, γεμίστε με νέα ενέργεια, αποκτήστε συνολικά μια νέα αίσθηση ζωτικότητας. Χαλαρωτικό μασάζ σε ολόκληρο το σώμα με λάδι από αιθέρια έλαια. Το μυστικό της ασιατικής φιλοσοφίας για την ομορφιά της ψυχής και του σώματος. Η ολοκληρωτική περιποίηση του σώματος με πολύτιμα ασιατικά εκχυλίσματα (πράσινο τσάι, Ginkgo, Ginseng, κλπ.) το χαλαρωτικό μασάζ και οι ζεστές ηφαιστειογενείς πέτρες προκαλούν τέλεια μυοχαλάρωση.

Νιώστε την εμπειρία του oriental hammam σε συνδυασμό με ντουζ για τον καθαρισμό και την απολέπιση της επιδερμίδας και το πλούσιο άρωμα σοκολάτας σε ολόκληρο το σώμα σας, αισθανθείτε την χαλαρωτική δράση του βουτύρου κακάο που απαλύνει την επιδερμίδα σας! Μέσα σε μια όαση εκπληκτικής ηρεμίας του oriental hammam αφεθείτε στην περιποίηση του ντουζ με αγνό φυτικό σαπούνι για τον καθαρισμό και την απολέπισης της επιδερμίδας. Ο συνδυασμός λάσπης και αιθέριων ελαίων τονώνει, αναζωογονεί και ηρεμεί την επιδερμίδα ενώ παράλληλα προσφέρει ολοκληρωμένες στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.

Περιποιήσεις σώματος

Η λάσπη της Νεκράς θάλασσας με τα 133 ιχνοστοιχεία έχει αντισηπτικές ιδιότητες και ενεργοποιεί την περιφερική κυκλοφορία. Δρα κατά του άγχους και προκαλεί μυϊκή χαλάρωση λόγου της μεγάλης περιεκτικότητας σε μαγνήσιο. Η αναγέννηση του σώματος μέσα στους αρωματισμένους ατμούς του oriental hammam ξεκινάει με peeling φυκιών, συνεχίζεται με μασάζ σώματος με αρωματική λάσπη που περιέχει αιθέρια έλαια.

Η λάσπη προκαλεί σύσφιξη επειδή διεγείρει το μεταβολισμό με την βοήθεια της έντονης εφίδρωσης, επαναφέροντας την ισορροπία και την λάμψη του δέρματος. Mέσα στο υπερσύγχρονο bio start της λασποθεραπείας ξεκινάει η εφαρμογή της θεραπείας με peeling φυκιών, συνεχίζεται με επικάλυψη σε όλο το σώμα με λάσπη και καταλήγουμε με ενυδάτωση του σώματος με αιθέρια έλαια.

Επικάλύψη σε όλο το σώμα με λάσπη πλούσια σε ιχνοστοιχεία και μεταλλικά άλατα. Mέσα στο υπερσύγχρονο bio start της λασποθεραπείας νιώστε τα μοναδικά αποτελέσματα στην απώλεια πόντων, στην σύσφιξη και ενεργοποίηση του μεταβολισμού. Επικάλυψη σε όλο το σώμα με φύκια πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία. Mέσα στο υπερσύγχρονο bio start της θεραπείας με φύκια νιώστε την αποβολή των τοξινών και την βελτίωση της υφής του δέρματος

Από την εποχή των Μάγιας είναι γνωστή η συμβολή της σοκολάτας στην υγεία. Η αίσθηση της σοκολάτας στο δέρμα και το φυτικό πλούσιο άρωμα της δημιουργούν ευεξία και χαλαρώνουν. Η αναγέννηση του σώματος μέσα στους αρωματισμένους ατμούς του oriental hammam ξεκινάει με peeling, συνεχίζεται με μασάζ σώματος και καταλήγει με ενυδάτωση του σώματος.

Τα αιθέρια έλαια χρησιμοποιούνται εδώ και πολλούς αιώνες για τις φυσικές και θεραπευτικές τους ιδιότητες, επιδρούν θετικά στο νευρικό σύστημα. Mέσα στο υπερσύγχρονο bio start της αρωματοθεραπείας με τη βοήθεια του ατμού θα απλωθούν τα ευεργετικά συστατικά του εκχυλίσματος στο δέρμα και ομοιόμορφα σε ολόκληρο το σώμα πετυχαίνοντας την μέγιστη απόδοση σε ομορφιά και ξεκούραση του δέρματος..

Γενικές περιποιήσεις

Αφήστε το σώμα και της αισθήσεις σας να πλημμυρίσουν από ένα μοναδικό αίσθημα ευχαρίστησης. Μπάνιο υδρομασάζ μέσω πολλαπλών θεραπευτικών προγραμμάτων εμπλουτισμένο με πολυτελή αιθέρια έλαια και άλατα για την χαλάρωση σώματος και πνεύματος

Νιώστε την εμπειρία του Ανατολίτικου χαμάμ που σας προσφέρει ντουζ με αγνό φυτικό σαπούνι για τον καθαρισμό και την απολέπιση της επιδερμίδας σε συνδυασμό με μασάζ από αιθέρια έλαια από παλιές συνταγές που χάνεται στα βάθη των αιώνων και που εφαρμόζεται με τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο μόνο στο ”MONTANA SPA”. Πρωτοποριακή περιποίηση υδροθεραπείας, μέσα σε ένα ιδανικό περιβάλλον νιώστε τον συνδυασμό εναλλαγής ζεστού και κρύου νερού καθώς και εναλλαγή στις πιέσεις του υδρομασάζ δια χειρός. Ο εξοπλισμός του spa εντάχθηκε στο πρόγραμμα ”Leader +” με φορέα υλοποίησης την Αναπτυξιακή Εταιρεία Τριχωνίδα Α.Ε. και επιδοτήθηκε σε ποσοστό 55%.

Το κέντρο λειτουργεί 7 ημέρες την εβδομάδα από τις 10:00 – 21:00. Όλες οι θεραπείες γίνονται με προϊόντα Jurligue. Για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, διατίθενται από το SPA, τσεκ δώρων και ισχύουν για 3 μήνες

Το Hotel spa ΜΟΝΤΑΝΑ, ένα σύγχρονο Ξενοδοχείο που ανήκει στην κατηγορία των Luxury Hotels, βρίσκεται σε απόσταση 5΄ από την γραφική πόλη του Καρπενησίου και 10΄ από το χιονοδρομικό κέντρο Βελουχιού.

Διαθέτει 122 δωμάτια σε κατηγορίες (κλασικό, superior και οικογενειακές μεζονέτες 4 ατόμων), επίσης 18 σουίτες σε κατηγορίες Junior Suites με Jacuzzi, Loft Suites με Jacuzzi και σαλόνι, Senior και Executive 2 έως 4 ατόμων με τζάκι και Jacuzzi, καθώς και την Presidential Suite 2 έως 4 ατόμων, η οποία διαθέτει σαλόνι με τζάκι, δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια, το ένα με Jacuzzi.

Στην τιμή του δωματίου συμπεριλαμβάνεται πρωινό (American Buffet), το Fitness Center του ξενοδοχείου και συγκεκριμένα η εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με τελευταίας τεχνολογίας εγκαταστάσεις και εξοπλισμό όπως:

* Σύστημα Jet (Υδρομασάζ), Νεροκουρτίνα (για χαλάρωση), Σύστημα αντιστρόφου κολύμβησης

* Αίθουσα Γυμναστηρίου

* Αίθουσα Cavitonic (Οξυγόνωση)

* Κλειστό πάρκινγκ 150 αυτοκινήτων με εσωτερικό ανελκυστήρα προς όλους τους ορόφους.

Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες διαθέτουν κλιματισμό/θέρμανση, έγχρωμη τηλεόραση, απευθείας γραμμή internet, mini bar, χρηματοκιβώτιο, τηλέφωνο στο χώρο του δωματίου και στο μπάνιο, στεγνωτήρα μαλλιών, μπουρνούζια, παντόφλες και την αναμενόμενη πολυτέλεια.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v