Microsoft Office: Το Μουντιάλ στον υπολογιστή σας

Απολαύστε το Μουντιάλ 2006 στον υπολογιστή σας και κρατήστε τα σκορ των αγώνων μέσω του Microsoft Office Online. Οι νέες εφαρμογές της Microsoft προσφέρουν μοναδικές δυνατότητες για την παρακολούθηση της εξέλιξης των αγώνων ζωντανά, καθώς και εύκολους τρόπους καταγραφής των αποτελεσμάτων.
Microsoft Office: Το Μουντιάλ στον υπολογιστή σας

Η καρδιά του καλοκαιριού χτυπά σε ρυθμούς Μουντιάλ και οι φίλοι του ποδοσφαίρου βιώνουν μια μοναδική περίοδο γεμάτη σασπένς για την εξέλιξη του κάθε αγώνα αλλά και του τελικού αποτελέσματος.

Για όσους παρακολουθούν τους παγκόσμιους αγώνες ποδοσφαίρου αυτό το καλοκαίρι, η Microsoft δημιούργησε τα World Cup Templates που μπορεί κανείς να βρει στο ελληνικό Office Online και τα οποία υπολογίζουν το σκορ όλων των αγώνων, ενώ παράλληλα με τη χρήση ενός Excel προκύπτει το πρόγραμμα των επόμενων γύρων.

Επιπλέον, η Microsoft προσφέρει μια δωρεάν εφαρμογή η οποία επιτρέπει στον ενδιαφερόμενο να παρακολουθήσει ζωντανά τα αποτελέσματα του Μουντιάλ. Η εφαρμογή ονομάζεται Microsoft Soccer Scoreboard και είναι διαθέσιμη προς download στο επίσημο site της Microsoft.

Το ελληνικό Office Online αποτελεί ένα δημοφιλές Web Service με περίπου 65.000 χρήστες σε μηνιαία βάση. Είναι σχεδιασμένο για να προάγει ακόμη περισσότερο την αξία και τη χρησιμότητα του συστήματος Microsoft Office, ενισχύοντας συγχρόνως την παραγωγικότητα και την ικανοποίηση των χρηστών.

Αυτό επιτυγχάνεται μέσω ενός συνεχώς εξελισσόμενου περιεχομένου το οποίο διατίθεται δωρεάν και περιλαμβάνει templates, εκπαιδευτικά σεμινάρια, clipart & media, downloads και συμβουλές για τη χρήση του υλικού που προσφέρεται μέσω της υπηρεσίας αυτής. Ο στόχος είναι οι χρήστες του Office να εξοικονομούν χρόνο, αξιοποιώντας τις χρήσιμες συμβουλές που είναι διαθέσιμες στο website.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v