MP3 player: Το απόλυτο gadget του καλοκαιριού

Φέτος το καλοκαίρι η μουσική θα σας ακολουθεί παντού. Η Κωτσόβολος επέλεξε μερικά από τα καλύτερα MP3 Players, μνήμης και σκληρού δίσκου, με δυνατότητα αποθήκευσης έως και 60 GB, από εταιρείες όπως οι Apple, Philipps, Sony και Samsung, και σας τα προσφέρει στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.
MP3 player: Το απόλυτο gadget του καλοκαιριού

Φέτος το καλοκαίρι η μουσική θα σας ακολουθεί παντού... στο σπίτι, στις διακοπές, στις παραλίες, στις βόλτες, ακόμη και στα σπορ.

Τα MP3 Player, οι νέες φορητές συσκευές ψηφιακού ήχου, είναι πλέον γεγονός και αποτελούν τα απόλυτα αξεσουάρ μουσικής τόσο για τους ίδιους, όσο και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Για το φετινό λοιπόν καλοκαίρι, η Κωτσόβολος διάλεξε για σας τα καλύτερα MP3 Player της αγοράς και σας τα προσφέρει στις χαμηλότερες πάντοτε τιμές!

Το MP3 Player είναι πολύ πρακτικό, μικρό σε μέγεθος και ασύγκριτα μεγάλο σε χωρητικότητα μουσικής. Ο ήχος του ειναι κλάσης ανώτερος των αναλογικών του προγόνων.

Οι φορητές συσκευές ψηφιακού ήχου επιτρέπουν στο χρήστη όχι μόνο να ακούει τη μουσική που του αρέσει, άλλα σε πολλές περιπτώσεις, ανάλογα με το μοντέλο, να έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύσει και να αναπαράγει τις αγαπημένες του φωτογραφίες και βίντεο.

Τα ΜP3 Player χωρίζονται σε δυο κατηγορίες:

α) τα ΜP3 Player μνήμης με χωρητικότητα που φθάνει το 1 GB, χωρούν περίπου 8 ώρες μουσικής (10 έως 15 CD), με μεγάλο πλεονέκτημα το πολύ μικρό μέγεθος και βάρος (που σε κάποιες περιπτώσεις μόλις ξεπερνά τα 20 γρ.) και

β) τα ΜP3 Player με σκληρό δίσκο με χωρητικότητα που φθάνει τα 60 GΒ και βασικότερο όπλο τη μεγάλη χωρητικότητα που επιτρέπει την αποθήκευση χιλιάδων μουσικών κομματιών. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν και οι συσκευές με μεγάλες οθόνες που μπορούν να αποθηκεύουν και να αναπαραγάγουν φωτογραφίες και αρχεία βίντεο.

Ένα ΜP3 Player μνήμης έχει το μέγεθος ενός αναπτήρα ή ενός σπιρτόκουτου και χωράει μια ”βαλίτσα” κασέτες ή CD. Ένα ΜP3 Player σκληρού δίσκου χωράει μια ολόκληρη ”δισκοθήκη”, ενώ έχει το μέγεθος ενός πακέτου τσιγάρων.

Όποιο από τα δύο κι αν επιλέξει ο χρήστης, η Κωτσόβολος μπορεί να του προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα στα πιο ”hot” ΜP3 Player της αγοράς, όπως: APPLE iPOD NANO, CREATIVE, ZEN NANO PLUS, SONY NWA1000, SONY NWA3000, CREATIVE ZEN MICROPHOTO, SAMSUNG YPU1X, PHILIPS SA157, PHILIPS HDD6320, MATSUI, ADVENT, APPLE iPOD VIDEO.

Ο κ. Matt Dixon, Εμπορικός Διευθυντής του Ομίλου Κωτσόβολος, αναφέρει: ”Θέλουμε πάντα να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας τα πιο σύγχρονα προϊόντα νέας τεχνολογίας. Γι’ αυτό διαλέξαμε τα καλύτερα MP3 player της αγοράς και τους τα προσφέρουμε στις πιο χαμηλές τιμές. Φέτος το καλοκαίρι επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματά μας, διαλέξτε το MP3 player και απολαύστε τις διακοπές με την αγαπημένη σας μουσική όπου και όπως θέλετε !”

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v