Wakeboard και... μπύρες στην παραλία του Σχοινιά

Το πρώτο στην Ελλάδα ευρωπαϊκό Wakeboard Event διοργανώνει η Corona Extra, στο Μoraitis Sports Center στην παραλλία του Σχοινιά, στις 17 και 18 Ιουνίου, από τις 12:00 έως τις 20:00. Εντυπωσιακές επιδείξεις wakeboard από επαγγελματίες, γνωριμία με το άθλημα, μουσική και πολλά happennings περιμένουν τους επισκέπτες της διοργάνωσης.
Wakeboard και... μπύρες στην παραλία του Σχοινιά

Το euro wakeboard event είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό πανευρωπαικό event της μπύρας Corona Extra, που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Στηρίζεται σε μία πισίνα διαστάσεων 60m Χ 10m η οποία γεμίζει με νέρο έτοιμη να υποδεχτεί επαγγελματίες και μη wakeboarders.

Κατά την διάρκεια του event θα πραγματοποιηθούν εντυπωσιακές επιδείξεις επαγγελματίων του χώρου του wakeboard, αλλά και όσων θέλουν να συμμετάσχουν και να νιώσουν την μοναδική εμπειρία του wakeboard.

Το wakeboard μοιάζει με το απλό υδάτινο σκι αλλά διαφέρει αφού χρησιμοποιεί ένα πέδιλο, είναι λίγο πιο δύσκολο αλλά πολύ πιο έντονο, απολαυστικό και φυσικά εντυπωσιακό για όσους κάνουν το συγκεκριμένο σπορ ή το παρακολουθούν.

Μουσική, happenings και δώρα θα συμπληρώνουν την εκδήλωση καθ’ όλη την διάρκεια του.

Να σημειώσουμε ότι το μόνο που πρέπει να έχουν όλοι όσοι θέλουν να συμμετέχουν είναι το μαγιό τους και φυσικά μία Corona Extra. ’Ολος ο απαραίτητος εξοπλισμός θα δίδεται από το προσωπικό της εκδήλωσης.

Το euro wakeboard event της Corona Extra θα πραγματοποιηθεί στο Μoraitis Sports Center στην παραλλία του Σχοινιά, το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Ιουνίου 2006 από τις 12:00 – 20:00.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v