EasyNote V: Φορητή τεχνολογία και design

Τη νέα σειρά φορητών υπολογιστών EasyNote V, που συνδυάζει υψηλές επιδόσεις, design και μεγάλη ευελιξία, παρουσίασε η Packard Bell. Μ επεξεργαστές Intel Core Duo, κάρτα γραφικών ATI Mobility Radeon X1600 με τεχνολογία HyperMemory και χωρητικότητα σκληρού δίσκου που φτάνει έως 160 GB, οι νέοι υπολογιστές EasyNote V αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα ολοκληρωμένο φορητό σύστημα.
EasyNote V: Φορητή τεχνολογία και design

Η Packard Bell, μια από τις πέντε κορυφαίες εταιρίες ηλεκτρονικών υπολογιστών για οικιακούς χρήστες, παρουσίασε πρόσφατα τη σειρά EasyNote V, που συνδυάζει υψηλές επιδόσεις, design και μεγάλη ευελιξία.

Η σειρά EasyNote V προσφέρει εξαιρετικά επίπεδα απόδοσης για απαιτητικές εφαρμογές πολυμέσων, εφαρμογών γραφείου και παιχνιδιών. Ο κορυφαίος διπλός επεξεργαστικός του πυρήνας Intel® Core™ Duo σε συνδυασμό με την κάρτα γραφικών ATI Mobility Radeon X1600, της οποίας η μνήμη μπορεί να φτάσει έως και τα 512MB χάρη στην τεχνολογία HyperMemory της ΑΤΙ, δημιουργούν ένα εκρηκτικό δίδυμο ικανό να εξασφαλίσει στον χρήστη την απόλυτη ψηφιακή εμπειρία.

Η χωρητικότητα του σκληρού δίσκου των συστημάτων της σειράς EasyNote V κυμαίνεται από 40 έως 160 GB ενώ οι υποδοχές της δικάναλης DDR2 μνήμης του μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 2GB.

Όσον αφορά στην ασύρματη επικοινωνία, το EasyNote V είναι συμβατό με δίκτυα Wi-Fi 802.11a/b/g ενώ προαιρετικά μπορεί να ενσωματωθεί σε αυτό και Bluetooth. Επιπλέον διαθέτει θύρες IEEE-1394, USB 2.0, ExpressCard και αναγνώστη καρτών 4 σε 1.

Για τις ανάγκες των αρχείων πολυμέσων τα EasyNote V διαθέτουν DVD+R9, προαιρετικά διαθέσιμο ψηφιακό τηλεοπτικό δέκτη, ήχο υψηλής ποιότητας με έξοδο SPDIF, ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία με υπογούφερ, έξοδο DVI-I και αποσπώμενο ασύρματο τηλεχειριστήριο.

Η σουίτα PowerCinema επιτρέπει την αναπαραγωγή όλων των αρχείων πολυμέσων (συμπεριλαμβανομένων DivX και DVD) από μια και μόνο πολύ εύκολη στην χρήση κονσόλα.

Ο σχεδιασμός της σειράς EasyNote V αποτελεί γιορτή για τις αισθήσεις. Το λείο κάλυμμα ξεπερνά κάθε προσδοκία τόσο όσον αφορά στην αίσθηση όσο και στο περιεχόμενό του αφού μόλις ανοίξει ξεπροβάλει μια οθόνη ευρείας θέασης 15.4 ιντσών (WXGA) που χρησιμοποιεί την τεχνολογία βελτιωμένης αναπαραγωγής και θέασης Packard Bell Diamond View.

Η βάση του συστήματος περιλαμβάνει μεταξύ άλλων στερεοφωνικά ηχεία με υπογούφερ, ενώ το ευρύχωρο πληκτρολόγιο διαθέτει τόσο επίπεδο touchpad και το πλήκτρο Eco με τη χρήση του οποίου μειώνεται η φωτεινότητα της οθόνης και η ταχύτητα του επεξεργαστή και ταυτόχρονα η κατανάλωση ρεύματος γεγονός που εξασφαλίζει στον χρήστη τουλάχιστον 45 επιπλέον λεπτά απρόσκοπτης λειτουργίας.

To EasyNote V συνοδεύεται από ολοκληρωμένη συλλογή επώνυμων λογισμικών, όπως Microsoft Windows και Microsoft Word, PowerCinema, Symantec Internet Security και Skype Internet telephony. Τέλος διαθέτει παιχνίδια και προγράμματα επεξεργασίας τόσο εικόνας όσο και ήχου.

”Η σειρά EasyNote V προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις και κρυστάλλινα γραφικά, χαρακτηριστικά που αναζητούν οι λάτρεις του είδους” δήλωσε ο Βάκης Χειμωνίδης, Product Director της interFRONTIERS Services Ltd και συμπλήρωσε ”η σειρά EasyNote V αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα ολοκληρωμένο φορητό σύστημα.”

Tο Packard Bell EasyNote V διατίθεται στη ελληνική αγορά μέσω του δικτύου μεταπωλητών της LASE AE με τιμή 1.179 Ευρώ (πλέον ΦΠΑ) για το μοντέλο EasyNote V7 (με κάρτα γραφικών ATI Mobility Radeon X1600).

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v