Samsung E900: Η γοητεία της αφής

Πλήκτρα αφής, σύνδεση με τηλεόραση, φουτουριστικό ultra slim design, ενσωματωμένη κάμερα 2 megapixel και μήνμη 80 MB είναι μερικά μόνο από τα προσόντα του νέου κινητού τηλεφώνου της Samsung, του E900 που αναμένεται στην Ελλάδα στις αρχές Ιουλίου.
Samsung E900: Η γοητεία της αφής

Ενα κινητό που ξεσηκώνει την αίσθηση της αφής, αφού με ένα απαλό άγγιγμα στο πληκτρολόγιό του αποκαλύπτει τη μοναδική τεχνολογία που κρύβει μέσα του: δεν είναι άλλο από το Samsung E 900 με πλήκτρα αφής, που κάνουν την χρήση του μία συγκλονιστική εμπειρία.

Με ενσωματωμένη κάμερα 2 megapixel, μνήμη 80 MB που χωράει μέχρι περίπου 20 τραγούδια ΜP3 αλλά μπορεί και να επεκταθεί με κάρτα εξωτερικής μνήμης, και έγχρωμη οθόνη ΤFT 260,000 χρωμάτων ανάλυσης 240 Χ 320 pixels, το Ε 900 είναι ένα από τα πιο προηγμένα κινητά τηλέφωνα.

Εχει ακόμα τη δυνατότητα να συνδεθεί με την τηλεόραση (TV out support), για να μπορεί ο χρήστης να προβάλλει τα αρχεία του (φωτογραφίες, video, αρχεία excel, powerpoint, word, κλπ) χωρίς να χρειάζεται ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Επίσης, τo Bluetooth δίνει απεριόριστες δυνατότητες διασύνδεσης με άλλο τηλέφωνο, laptop, εκτυπωτή ή PC και το κάνει το απόλυτο επαγγελματικό εργαλείο, το ιδανικό gadget για επικοινωνία χωρίς περιορισμούς.

Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το φουτουριστικό ultra slim design του Ε 900, που ξεχωρίζει με τις λιτές γραμμές του και το μικρό του μέγεθος: έχει διαστάσεις 93 Χ 45 Χ 16.5 χιλιοστά και ζυγίζει μόλις 93 γραμμάρια.

Το Samsung E 900 αναμένεται στην Ελληνική αγορά στις αρχές Ιουλίου 2006. Aποκλειστικός αντιπρόσωπος των κινητών τηλεφώνων SAMSUNG στην Ελλάδα είναι η Ευρωηλεκτρονική, εταιρία του Ομίλου Εταιριών FOURLIS.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Samsung και στο τηλέφωνο 801 11 64000.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v