Στείλτε δώρα με την TNT

Η ημέρα της μητέρας πλησιάζει. Και αν η TNT, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες ταχυμεταφορών παγκοσμίως, δεν μπορεί να σας βοηθήσει στην επιλογή του δώρου, μπορεί να φροντίσει ώστε αυτό να φτάσει στην αγαπημένη σας πρόγονο γρήγορα και με ασφάλεια.
Στείλτε δώρα με την TNT

Πόσοι από εσάς είστε μακριά από την μητρική αγκαλιά; Η γιορτή της Μητέρας πλησιάζει και όσοι ευσυνείδητοι σκέφτεστε να κάνετε ένα δωράκι, στον σημαντικότερο πρόγονό σας ίσως έχετε ήδη αρχίσει να ψάχνετε ιδέες.

Η ΤΝΤ, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες ταχυμεταφορών παγκοσμίως δεν μπορεί να σας βοηθήσει στην επιλογή του δώρου, αλλά μπορεί να φροντίσει ώστε το δώρο σας να φτάσει ακόμα και μέχρι την άκρη του κόσμου, γρήγορα και με ασφάλεια.

Με ιστορία δεκαετιών, περισσότερους από 45.000 υπαλλήλους παγκοσμίως, 900 σταθμούς και αποθηκευτικά κέντρα σε όλο τον κόσμο, 42 αεροσκάφη, 19.000 οχήματα και 3,4 εκατομμύρια αποστολές την εβδομάδα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η εκδήλωση αγάπης σας (ή ό,τι άλλο εν πάση περιπτώσει) θα φτάσει έγκυρα στον προορισμό της.

Στις.. περελκόμενες υπηρεσίας της TNT περιλαμβάνεται η ενημέρωση για την εξέλιξη της αποστολής μέσω internet, η δυνατότητα ασφάλισης, αλλά και η δυνατότητα παράδοσης της αποστολής με προτεραιότητα.

Το τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών είναι το 80111868868.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v