Το Public βάζει και φέτος φωτιά στα πικάπ!

Από τις 21 έως και τις 23 Απριλίου, το Public χαρίζει τον Φ.Π.Α. σε όλα τα διαθέσιμα βινύλια.
Το Public βάζει και φέτος φωτιά στα πικάπ!
Η Record Store Day, η μέρα που οι μουσικόφιλοι αναμένουν με αγωνία κάθε χρόνο, έρχεται φέτος στις 23 Απριλίου, δίνοντάς μας την αφορμή να γιορτάσουμε το πάθος μας για το βινύλιο!

Τo Public συμμετέχει στη μεγάλη γιορτή της μουσικής με ειδικές προσφορές και εξασφαλίζοντας κάποια από τα πιο «καυτά» special releases που κυκλοφορούν εκεί έξω.

Για τη φετινή Record Store Day, το Public χαρίζει τον Φ.Π.Α. σε όλα τα διαθέσιμα βινύλια από τις 21/04 έως τις 23/04*.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Οι βάσεις του θεσμού τέθηκαν το 2007, κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης ιδιοκτητών δισκοπωλείων στη Βαλτιμόρη, στις ΗΠΑ. Οι ιδιοκτήτες δύο δισκοπωλείων ήθελαν να δημιουργήσουν κάτι αντίστοιχο του Free Comic Book Day,  σε μια εποχή που το παράνομο downloading είχε «χτυπήσει» τη μουσική βιομηχανία, και οι πωλήσεις των CD έπεφταν. Στις  19 Απριλίου του 2008 προέκυψε η πρώτη Record Store Day, που τελικά γιορτάστηκε σε περίπου 300 δισκοπωλεία σε όλη την Αμερική και σε 8 πόλεις της Βρετανίας!

Τι επιφυλάσσει η Record Store Day φέτος

Στη φετινή, 15η διοργάνωση της Record Store Day, έχουμε για πρώτη φορά μια παγκόσμια ambassador του: Ο λόγος για την Taylor Swift, μια από τις μεγαλύτερες pop stars της τελευταίας δεκαετίας.

Οι επίσημες Record Store Day κυκλοφορίες της μέρας ξεπερνούν τις 400, από ονόματα όπως οι: David Bowie, James Blake, Red Hot Chilli Peppers, Prince, The Prodigy, Patti Smith, St. Vincent, Iggy Pop κ.α.

Ψάξε σήμερα τα αγαπημένα σου βινύλια σε ένα κατάστημα Public ή στο Public.gr και… Let the Music Play!

*Η προσφορά ισχύει για την περίοδο 21-23/04 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Το όφελος του ΦΠΑ αφορά σε αποφορολόγηση της αξίας για όλα τα διαθέσιμα LP.  Εξαιρούνται οι κυκλοφορίες  RSD, τα κατόπιν παραγγελίας καθώς και τα προϊόντα που είναι ήδη σε προσφορά.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v