H alfa ανανεώνει τη γκάμα της στα Πιτάκια!

Τα νέα alfa Πιτάκια έρχονται σε ολοκαίνουργιες συσκευασίες και με ευρεία γκάμα προϊόντων για κάθε γούστο.
H alfa ανανεώνει τη γκάμα της στα Πιτάκια!

Η alfa εξελίσσει την κατηγορία της μικρής πίτας, γνωστής ως μίνι πιτάκια, με τα νέα alfa Πιτάκια σε ολοκαίνουργιες συσκευασίες και με μια ευρεία γκάμα προϊόντων. Πρόκειται για την απάντηση της ηγέτιδας εταιρείας στις πίτες, στις απαιτήσεις των καταναλωτών για γρήγορο, εύκολο, ποιοτικό και απολαυστικό φαγητό στο σπίτι.

Χαρακτηριστικά της νέας σειράς προϊόντων alfa Πιτάκια είναι η μεγάλη ποικιλία, οι πρωτότυποι συνδυασμοί γεύσεων και τα εκλεκτά υλικά. Η σειρά περιλαμβάνει τρεις «οικογένειες» γεύσης: τα «Εκλεκτά», τα «Παραδοσιακά» και τα «Κεφάτα.

Με το συγκεκριμένο λανσάρισμα, η alfa μεταφέρει τις αξίες της πίτας και σε αυτή την κατηγορία, προσφέροντας ποικίλες επιλογές εκλεκτής ποιότητας. Ανάμεσα στις καινοτομίες και με γνώμονα την ποιότητα ξεχωρίζει η συνεργασία της με τη Unilever Food Solutions, τη Νο1 μαγιονέζα στον κόσμο και την κέτσαπ, σε επιλεγμένα προϊόντα. 

Τα alfa Πιτάκια «Εκλεκτά» κυκλοφορούν σε συσκευασίες των 450 γρ. και απευθύνονται σε καταναλωτές που επιλέγουν πιο «ψαγμένες» γεύσεις με εκλεκτά υλικά και πρωτότυπες συνταγές, όπως:

·         Ρολάκια λαχανικών vegan με γεύση τυριού (κατάλληλα για vegan)

·         Πιτάκια ζύμης με τυρί κρέμα & γαλοπούλα

·         Ζαμπονοτυροπιτάκια με ζαμπόν, κασέρι ΠΟΠ και σος.

Στη σειρά αυτή ανήκουν και δύο ξεχωριστοί κωδικοί: τα Ρολάκια με κίτρινα τυριά, μπέικον και μαγιονέζα Hellmann’s, καθώς και τα Λουκανικοπιτάκια σφολιάτας με καπνιστό λουκάνικο & κέτσαπ Hellmann’s. Πρόκειται για δύο συνδυασμούς που αναμένεται να αποκτήσουν φανατικούς οπαδούς!



Τα alfa Πιτάκια «Κεφάτα» είναι ιδανικά για πάρτι, εκδρομές, σνακ στο γραφείο ή στο σχολείο, γιορτές και κάθε είδους συγκεντρώσεις στο σπίτι. Κυκλοφορούν σε μεγάλη ποικιλία, με χορταστικές, οικογενειακές συσκευασίες (από 800 έως 1000 γρ.) και περιλαμβάνουν Τυροπιτάκια σφολιάτας και κουρού με φέτα ΠΟΠ & μυζήθρα, Λουκανικοπιτάκια σφολιάτας και κουρού με καπνιστό λουκάνικο και Κασεροπιτάκια Σφολιάτας με γραβιέρα Νάξου ΠΟΠ και κασέρι ΠΟΠ.

Η μεγάλη παράδοση της alfa στις πίτες δεν θα μπορούσε να λείπει από τα «Παραδοσιακά» πιτάκια. Για κατανάλωση στο σπίτι ή στη δουλειά, σε 3 μοναδικές γεύσεις:

·         Μίνι Κιχί τυρί με φέτα και μυζήθρα

·         Μίνι Κιχί Κρέμα

·         Ρολάκια με πατάτα

Χάρη στη μοναδικά αφράτη ζύμη, το τραγανό φύλλο, την πλούσια γέμιση και τις ανανεωμένες συσκευασίες τους, τα Πιτάκια της alfa φέρνουν μια νέα διάσταση στην κατηγορία, απογειώνοντας την απόλαυση με τη μοναδική ποιότητα και τις απίθανες γεύσεις. Αυτά, μαζί με την εγγύηση της alfa, αναμένεται να τραβήξουν το ενδιαφέρον του καταναλωτή. Ήδη, το προϊόν βρίσκεται στις καταψύξεις των  super market,  ενώ είναι στον αέρα και το πρώτο τηλεοπτικό σποτ της σειράς, που κάνει την όρεξη για τα νέα alfa Πιτάκια… μεταδοτική!

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v