Personal Video Shopping: Η νέα πρωτοποριακή μέθοδος αγορών μόνο από τη MediaMarkt

Τώρα στη MediaMarkt ψωνίζεις από την άνεση του σπιτιού σου, σαν να βρίσκεσαι στο κατάστημα, χάρη στο νέο, πρωτοποριακό Personal Video Shopping.
Personal Video Shopping: Η νέα πρωτοποριακή μέθοδος αγορών μόνο από τη MediaMarkt
Η MediaMarkt γνωρίζοντας ότι η επίσκεψη στα καταστήματα δεν καθίσταται πάντα εύκολη και σε συνδυασμό με την ανάγκη για μία πλήρη εικόνα των προϊόντων προτού πραγματοποιηθεί μία αγορά, δημιούργησε το «Personal Video Shopping».

Με αυτήν την καινούρια μέθοδο μπορείς να ψωνίζεις στο κατάστημα, ενώ βρίσκεσαι στην άνεση του σπιτιού σου! Πως γίνεται αυτό; Ουσιαστικά μπορείς να μιλήσεις μέσω video κλήσης με έναν εξειδικευμένο πωλητή, ο οποίος θα σε εξυπηρετήσει άμεσα, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις, ενώ παράλληλα θα σου παρουσιάσει live τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν. Είναι μία διαδικασία γρήγορη, εύκολη και ευχάριστη, η οποία μπορεί μόνο να σε ωφελήσει.



Αρχικά με το Personal Video Shopping, όπως και με το Online Shopping έχεις τη δυνατότητα να πραγματοποιείς τις αγορές σου, γλιτώνοντας την ταλαιπωρία της μετακίνησης, της αναζήτησης για parking και αποφεύγοντας τον φόβο του συνωστισμού. Βέβαια το extra θετικό χαρακτηριστικό που έχει η καινούρια υπηρεσία, είναι ότι βρίσκεσαι σε επικοινωνία και έχεις συνέχεια δίπλα σου, έναν ειδικό ο οποίος διαθέτει τις κατάλληλες γνώσεις, μπορεί να σε συμβουλεύσει και να σου λύσει όλες τις απορίες. Παράλληλα, μπορεί να σου δείχνει τα προϊόντα στην κάμερα, ώστε να διαμορφώσεις μία ολοκληρωμένη άποψη για αυτά.

Το καλύτερο είναι ότι η διαδικασία για να πραγματοποιήσεις video shopping είναι πάρα πολύ εύκολη, αφού πρέπει να ακολουθήσεις μερικά απλά βήματα. Πρώτα, πρέπει να κλείσεις ραντεβού μέσω αυτής της σελίδας. Καταχωρείς τα στοιχεία σου, και επιλέγεις την ώρα και ημερομηνία που θέλεις να κάνεις τη video κλήση με τον προσωπικό σου βοηθό. Έπειτα το ραντεβού σου, θα επιβεβαιωθεί με SMS. Κατά τη video κλήση, ο προσωπικός σου video shopper θα σε μεταφέρει στην κατηγορία που σε ενδιαφέρει, θα σου δείξει ό,τι επιθυμείς και θα σε ενημερώσει πλήρως για ό,τι χρειαστείς, ώστε να αγοράσεις ακριβώς αυτό που πρέπει. Στη συνέχεια, μόλις επιλέξεις αυτό που σε ενδιαφέρει, θα προστεθεί στο καλάθι σου, και θα σου σταλεί το link που σε οδηγεί εκεί, ώστε να ελέγξεις ότι υπάρχει αυτό ακριβώς που επιθυμείς. Τέλος, εφόσον είσαι ευχαριστημένος με την παραγγελία σου, θα κάνεις checkout, θα επιλέξεις τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο που επιθυμείς να παραλάβεις τα προϊόντα σου.



Οι εποχές και τα δεδομένα αλλάζουν, και η MediaMarkt βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων έχοντας ως γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση σου. Πραγματοποίησε τώρα τις αγορές σου, στη MediaMarkt, με άνεση και ασφάλεια, χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη μέθοδο που έχει κυκλοφορήσει ποτέ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v