NOYNOY Gouda Bars - NOYNOY Gouda Dips: Nέα μεΓάλα σνακ!

Η FrieslandCampina Hellas – NOYNOY φέρνει τη νέα εποχή στο snacking με υγιεινά  και θρεπτικά σνακ τυριού.
NOYNOY Gouda Bars - NOYNOY Gouda Dips: Nέα μεΓάλα σνακ!

Η FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ, έχει μεΓάλα νέα για την οικογένεια προϊόντων ΝΟΥΝΟΥ Gouda, η οποία μεγαλώνει και εμπλουτίζεται! Mετά το αγαπημένο τυρί NOYNOY Gouda, που έχει ήδη κατακτήσει τη Νο1 θέση στην προτίμηση των καταναλωτών, ήρθαν δυο νέα λαχταριστά σνακ για όλη την οικογένεια, που θα συναρπάσουν: NOYNOY Gouda Bars και NOYNOY Gouda Dips.

Τα NOYNOY Gouda Bars είναι απολαυστικά μπαστουνάκια αυθεντικού τυριού NOYNOY Gouda. Κάθε μπαστουνάκι φτιάχνεται από 1 ποτήρι φρέσκο παστεριωμένο γάλα 200ml, για αυτό είναι πλούσιο σε ασβέστιο, πρωτεΐνες και βιταμίνη Β12. Ιδανικά σνακ για μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, θα τα βρείτε σε νέα χάρτινη, ανακυκλώσιμη και πρακτική συσκευασία των 6 ατομικά συσκευασμένων μερίδων. Απολαύστε τα μόνα τους ή σε συνδυασμό!

Για ένα ολοκληρωμένο σνακ, ήρθαν τα NOYNOY Gouda Dips τα οποία φτιάχνονται με πραγματικό τυρί Gouda, από φρέσκο αγελαδινό γάλα, διατηρώντας όλη την αυθεντική γεύση του τυριού και τα θρεπτικά συστατικά του, πλούσια σε ασβέστιο και πηγή πρωτεϊνών και βιταμίνης B12. Συνοδεύονται από τραγανά κριτσίνια για να βουτάς και να ξαναβουτάς! Θα τα βρείτε σε συσκευασία 4 μερίδων.



ΜεΓάλα σε θρεπτικότητα αλλά και μεΓάλα σε απόλαυση, για όλη την οικογένεια, για κάθε στιγμή! Για ένα υγιεινό και γευστικό διάλειμμα στο σχολείο, στο γραφείο, στην εκδρομή, ακόμα και στο σπίτι!

Η FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ, σε μια περίοδο που συχνά αντικαθιστούμε τα γεύματα με σνακ, αλλά ταυτόχρονα αναζητάμε γευστικές και θρεπτικές επιλογές, φέρνει τη νέα εποχή στο ποιοτικό και θρεπτικό cheese snacking, ώστε να είναι κάθε στιγμή της ημέρας… «Μαζί σου παντού!».

Λίγα λόγια για τη FrieslandCampina

Η Royal FrieslandCampina είναι μία συνεταιριστική εταιρεία με μακρά ιστορία 150 χρόνων, που ξεκινά με την ίδρυση ενός τοπικού συνεταιρισμού γαλακτοκομικών το 1871 από μία ομάδα κτηνοτρόφων στην Ολλανδία. Η εταιρεία είναι απόλυτα προσηλωμένη στην παροχή άριστης ποιότητας γαλακτοκομικών προϊόντων, που βοηθούν εκατομμύρια καταναλωτές κάθε μέρα να ακολουθούν διατροφικά πρότυπα, τα οποία συμβάλλουν στη διατήρηση της καλής υγείας του ανθρώπινου οργανισμού. Aναλαμβάνει ρόλο ευθύνης με κοινωνικό και περιβαλλοντικό πρόσημο, μέσα από τη στρατηγική της «Θρέφοντας έναν καλύτερο πλανήτη», δεσμευόμενη να ενισχύσει το θετικό της αποτύπωμα μέχρι το 2050, σε όλη την αλυσίδα γάλακτος, από «τη φύση στο ποτήρι». Με τζίρο που ανέρχεται στα 11,1 δις ευρώ, η FrieslandCampina συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων στον κόσμο με 16.995 μέλη-κτηνοτρόφους, 23.877 εργαζόμενους, γραφεία σε 38 χώρες και εξαγωγές σε περισσότερες από 100 χώρες.

Η FrieslandCampina Hellas ιδρύθηκε το 1983 και διαθέτει στην ελληνική αγορά βρεφικά και νηπιακά γάλατα, βρεφικές κρέμες, γάλατα εβαπορέ και υψηλής παστερίωσης, γιαούρτια, κρέμες γάλακτος, βούτυρα και τυριά με τις επωνυμίες ΝΟΥΝΟΥ, FRISO, MILNER, FINA, καθώς και τα προϊόντα επαγγελματικής χρήσης, κρέμες DEBIC, τυριά FRICO, ΜΙΚΡΗ ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ και FRAU ANTJE και γάλατα NOYNOY BARISTA’S GOLD, TOP PRO, NOYNOY μερίδες, ανταποκρινόμενη, έτσι, στις σύγχρονες διατροφικές απαιτήσεις. Η εταιρεία, με τζίρο που ανέρχεται στα 274 εκατομμύρια ευρώ και 470 εργαζόμενους, ενισχύει σταθερά την ελληνική οικονομία, παρέχει στους συνεργαζόμενους κτηνοτρόφους τεχνογνωσία και στηρίζει την κοινωνία στο πλαίσιο του προγράμματος  Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης  «Κύκλος Φροντίδας».

Το Πρότυπο Εργοστάσιο ΝΟΥΝΟΥ στην Πάτρα λειτουργεί από το 2004 με άρτια καταρτισμένο προσωπικό και υπερσύγχρονο εξοπλισμό, ακολουθώντας τις αυστηρότερες διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας και ασφάλειας, εφαρμόζοντας, παράλληλα, προγράμματα βιωσιμότητας για την προστασία του περιβάλλοντος. Αποτελεί το πρώτο πιστοποιημένο εργοστάσιο παραγωγής υγρών βρεφικών και παιδικών γαλάτων της FrieslandCampina παγκοσμίως και έχει πιστοποιηθεί με το πρότυπο ασφάλειας τροφίμων FSSC 22000, το πρότυπο υγιεινής και ασφάλειας OHSAS, ISO 18001, το περιβαλλοντικό πρότυπο ISO 14001, ενώ βραβεύτηκε με το “GOLDEN QUALITY AWARD”. Η συνολική ετήσια παραγωγή ανέρχεται στα 78 εκατομμύρια τεμάχια προϊόντων όλων των κατηγοριών.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v