Νικήστε και λάβετε μέρος στο ”Μουντιάλ” του Xbox!

Το Xbox σε συνεργασία με τον Τραϊανό Δέλλα, την adidas, καθώς και με την Electronic Arts ξεκινάει την αναζήτηση των παικτών που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη Γερμανία αυτό το καλοκαίρι, στον τελικό του διεθνούς διαγωνισμού gaming Xbox Cup, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με τους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Νικήστε και λάβετε μέρος στο ”Μουντιάλ” του Xbox!

Το Xbox σε συνεργασία με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Τραϊανό Δέλλα και την adidas καθώς και με την Electronic Arts ξεκινάει την αναζήτηση των παικτών που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη Γερμανία αυτό το καλοκαίρι, στον τελικό του διεθνούς διαγωνισμού gaming Xbox Cup, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με τους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2006.

Ο Τραϊανός Δέλλας και η adidas καλούν τους Έλληνες φίλους των videogames να αναλάβουν δράση και να δοκιμάσουν να μπουν στην ομάδα που ελπίζει πως θα οδηγήσει τη χώρα μας στο θρίαμβο τον Ιούνιο, καθώς 32 ομάδες από όλο τον κόσμο θα συναγωνιστούν στο παιχνίδι 2006 FIFA World Cup της ΕΑ στην κονσόλα Xbox 360, στα τελικά του διεθνούς διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός για όλους, και δίνει στους πάντες την ευκαιρία να εξασφαλίσουν μία θέση στο Βερολίνο αυτό το καλοκαίρι. Το Xbox Cup σας δίνει την ευκαιρία να παίξετε ποδόσφαιρο με απεικόνιση υψηλής ευκρίνειας στο Xbox 360, παράλληλα με τους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA.

Η εθνική ομάδα θα αποτελείται από τρία άτομα, οι δύο από τους οποίους θα είναι φανατικοί του ποδοσφαίρου και gamers, και οι οποίοι θα πλαισιώνονται από το ”μεγαλύτερο φίλαθλο”. Τα μέλη της ομάδας που θα αντιμετωπίσει τις άλλες εθνικές ομάδες στον τελικό θα επιλεγούν με τους εξής τρόπους:

* Οι δύο παίκτες θα είναι οι δύο νικητές του ελληνικού τουρνουά, που θα περιλαμβάνει αρχικά 32 παίκτες, οι οποίοι θα διαγωνιστούν μεταξύ τους στο 2006 FIFA: World Cup για τις 2 θέσεις που οδηγούν στο Βερολίνο και τη συμμετοχή στο τουρνουά Xbox Cup εναντίον 31 άλλων χωρών. Το τελικό τουρνουά θα διεξαχθεί στο κατάστημα της adidas στο εμπορικό κέντρο The Mall, στις 20 Μαΐου 2006. Στον τελικό θα είναι παρών και ένας ποδοσφαιριστής από την Εθνική Ελλάδος. Για να δηλώσουν συμμετοχή στην κλήρωση που θα αναδείξει τους συμμετέχοντες στο ελληνικό τουρνουά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν SMS (xboxcup_όνομα_επώνυμο_ηλικία) στο 4260 ή να συμπληρώσουν και να ταχυδρομήσουν τη φόρμα που βρίσκεται σε όλα τα καταστήματα adidas και σε καταστήματα που πωλούν Xbox 360.

* Ο μεγαλύτερος φίλαθλος θα είναι ο νικητής του online παιχνιδιού που υπάρχει στο site www.xboxcup.com και στο οποίο μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι παίκτες.

Εκ μέρους της adidas ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής Τραϊανός Δέλλας δήλωσε σχετικά: ”Χαίρομαι πολύ που συμβάλλω και εγώ στην καμπάνια αυτή, που δίνει την ευκαιρία στους Έλληνες φιλάθλους να συναγωνιστούν στη Γερμανία το ερχόμενο καλοκαίρι. Αν και στον ελεύθερο μου χρόνο μου αρέσει να παίζω παιχνίδια ποδοσφαίρου στο Xbox 360 για να χαλαρώνω ανάμεσα στους πραγματικούς αγώνες, δε νομίζω πως θα είχα πολλές ελπίδες απέναντι στους συμμετέχοντες στο Xbox Cup. Μάλλον τα καταφέρνω καλύτερα στο γήπεδο!”

Οι νικητές θα ταξιδέψουν στο Βερολίνο για να λάβουν μέρος σε αυτό το μοναδικό γεγονός εκπροσωπώντας την Ελλάδα, στο ’adidas World of Football.’ Το συγκεκριμένο στάδιο χωρητικότητας 8500 θεατών βρίσκεται στην καρδιά του πάρκου της adidas, στο κέντρο της δράσης στην Platz der Republik, και είναι ο χώρος όπου θα διεξαχθεί το πρώτο τουρνουά νέας γενιάς videogames αυτού του είδους. Ο κάθε νικητής και ένας φίλος του θα πάρουν ακόμη εισιτήρια για ένα προημιτελικό παιχνίδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA, προσφορά της adidas, καθώς και πολλά δώρα από την adidas και μια κονσόλα Xbox 360 με τα τελευταία παιχνίδια της ΕΑ.

Όσοι συμμετάσχουν στους τελικούς του τοπικού τουρνουά θα κερδίσουν και αυτοί πολλά δώρα από το Xbox 360 όπως μπάλες ποδοσφαίρου πιστά αντίγραφα της επίσημης μπάλας του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2006, αλλά και παιχνίδια από την ΕΑ.

Για να γιορτάσει το γεγονός ότι το Xbox 360 αποτελεί την επίσημη κονσόλα του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2006, το Xbox κυκλοφορεί μια συλλεκτική έκδοση του Xbox 360, σε περιορισμένα αντίτυπα. Το πακέτο Xbox 360 – 2006 FIFA World Cup περιλαμβάνει ένα Xbox 360 Core System, μια ειδικά σχεδιασμένη αθλητική πρόσοψη, το παιχνίδι 2006 FIFA World Cup της EA και ένα κουπόνι για μια μπάλα Xbox από την adidas, πιστό αντίγραφο της επίσημης μπάλας του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2006.

Το πακέτο αυτό, το πρώτο που κυκλοφορεί για το Xbox 360, θα διατίθεται από τις 12 Μαΐου 2006, στην εκτιμώμενη λιανική τιμή των 369,99 ευρώ.

Στο παιχνίδι 2006 FIFA World Cup για το Xbox 360, οι παίκτες μπαίνουν στην καρδιά της δράσης καθώς οδηγούν την αγαπημένη τους ομάδα ενάντια στους μεγαλύτερους αντιπάλους της, μέσα από μια εντυπωσιακή οπτική αναπαράσταση των πιο διάσημων παικτών και των 12 επίσημων γηπέδων της διοργάνωσης.

Ο Richard Teversham, Head of Marketing, Xbox Europe δήλωσε ”Είμαστε ενθουσιασμένοι για το Xbox Cup, και ακόμη πιο ενθουσιασμένοι που ο Τραϊανός Δέλλας μαζί με την adidas ανέλαβαν να μας βοηθήσουν να βρούμε την ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα. Ποτέ δεν ξέρει κανείς –ίσως η ψηφιακή κούπα του Παγκοσμίου Κυπέλλου καταλήξει στη χώρα σας μέσα από το Xbox Cup!”

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να συμμετάσχετε στο Xbox Cup ή για τα δώρα, μπορείτε να επισκεφτείτε το www.Xboxcup.com. Τα ονόματα των μελών που θα απαρτίζουν την αποστολή της Ελλάδας στο Xbox Cup θα ανακοινωθούν στις 9 Ιουνίου 2006 στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v