Ψηφιακή Μέριμνα: Εξαργύρωσε το voucher σου στα Public!

Μη χάνεις άλλο χρόνο, λοιπόν. Κάνε την αίτηση σου και εξαργύρωσε την επιταγή σου στα Public, την #1 αλυσίδα καταστημάτων για αγορές τεχνολογικού εξοπλισμού.
Ψηφιακή Μέριμνα: Εξαργύρωσε το voucher σου στα Public!

Όπως πιθανώς θα έχεις ακούσει, έχει ξεκινήσει ήδη ο Α’ Κύκλος των αιτήσεων για το πρόγραμμα Ψηφιακής Μέριμνας 2021. Και αν δεν έχεις ακούσει, μην αγχώνεσαι. Είμαστε εδώ για να σε ενημερώσουμε για οτιδήποτε χρειάζεσαι.



Τι είναι η Ψηφιακή Μέριμνα
Το πρόγραμμα Ψηφιακής Μέριμνας δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τις πιο ευάλωτες οικονομικά οικογένειες, εν μέσω της πανδημίας. Πρόκειται για την εξασφάλιση μίας επιταγής του ύψους των 200€ για κάθε μαθητή, σπουδαστή ή φοιτητή των εκάστοτε οικογενειών. Αν το ισοδύναμο οικογενειακό σου εισόδημα είναι μικρότερο ή ίσο των 6000€, τότε πληροίς ένα από τα βασικά κριτήρια που σου επιτρέπει να πραγματοποιήσεις την αίτησή σου. Για περισσότερες πληροφορίες, κάνε κλικ εδώ.

Συνεργασία με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «ΔΕΣΜΟΣ»
Το Public, ο Νο1 προορισμός τεχνολογίας, στηρίζει όλα τα σχολεία της Ελλάδας με ελλιπή τεχνολογικό εξοπλισμό, σε συνεργασία με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός» και γεμίζει όλες οι αίθουσες πληροφορικής, σε όλη την Ελλάδα. Γιατί όλα τα παιδιά πρέπει να έχουν πρόσβαση στην ποιοτική εκπαίδευση και κανένα δεν αξίζει να μένει παραμελημένο!

Βρες το ιδανικό laptop/tablet για σένα
Με μία τόσο μεγάλη ποικιλία σε laptop και tablet, δε θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις! Έχουμε βρει όμως κάποιες προτάσεις για σένα και είμαστε σίγουροι ότι θα μείνεις ικανοποιημένος. Αν ψάχνεις για laptop, τότε πρέπει να ρίξεις μία ματιά στο Lenovo 14" FHD IPS Touch.  Έχει χωρητικότητα έως 128 GB, ενώ η μνήμη RAM είναι ίση με 4 GB. Ο επεξεργαστής AMD A-Series που φτάνει στα 1.8 GHz, αλλά και η κάρτα γραφικών AMD Radeon R5 θα σου χαρίσουν μία άνετη πλοήγηση, για να παρακολουθήσεις τα μαθήματα σου στις πιο γρήγορες ταχύτητες! Ένα άλλο εξαιρετικό laptop είναι το HP 14s-fq0003nv 14", το οποίο έχει τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά, αλλά ο επεξεργαστής του είναι ο AMD 3020e. Πλέον, μπορείς να είσαι βέβαιος πως θα ολοκληρώσεις τις εργασίες σου, χωρίς τυχόν καθυστερήσεις. Και όλα αυτά, με ελάχιστο κόστος.

Από την άλλη μεριά, αν προτιμάς tablet, έχουμε να σου προτείνουμε επιλογές που θα σε ξετρελάνουν. Το Public σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις το Tablet Lenovo M10 2nd gen εντελώς δωρεάν, με τη χρήση του voucher αξίας 200€. Έχει χωρητικότητα έως 64 GB, μνήμη RAM ίση με 4 GB, οκταπύρηνο επεξεργαστή αλλά και κάμερα 8 Megapixel. Βέβαια, με ένα μηδαμινό ποσό, μπορείς να κάνεις δικό σου το Samsung Galaxy Tab A7 T505 το οποίο μπορεί να καλύψει κάθε σου ανάγκη, παρέχοντας σου παρόμοια χαρακτηριστικά. Και το καλύτερο; Mε την εφαρμογή Family Sharing μπορείς πλέον να μοιραστείς με όλα τα μέλη της οικογένειας αρχεία και φωτογραφίες ανά πάσα στιγμή.

Μη χάνεις άλλο χρόνο, λοιπόν. Κάνε την αίτηση σου και εξαργύρωσε την επιταγή σου στα Public, την #1 αλυσίδα καταστημάτων για αγορές τεχνολογικού εξοπλισμού.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v