Χρυσή η Κατερίνα Στεφανίδη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!

Με άλμα στα 4,85 μέτρα, η ελληνίδα αθλήτρια βρέθηκε στην κορυφή του ευρωπαϊκού στίβου στο άθλημα του επί κοντώ, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο.
Χρυσή η Κατερίνα Στεφανίδη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!
Συνεχίζοντας το χρυσό της σερί, μετά το μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, η Κατερίνα Στεφανίδη πήρε με το άλμα της και το χρυσό μετάλλιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου, που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι.

Η ελληνίδα αθλήτρια έλαβε την πρώτη θέση στο επί κοντώ ξεπερνώντας τα 4,85 μέτρα και ακολούθησαν οι αθλήτριες Λίζα Ρίζιχ από τη Γερμανία και Αντζέλικα Μπένγκτσον από την Σουηδία με άλματα στα 4,75 και 4,55 μέτρα αντίστοιχα.

Πριν δύο χρόνια, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πράγας, η Κατερίνα Στεφανίδη είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο. Φέτος, στο Βελιγράδι, η χρυσή πλέον αθλήτρια πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τον πήχη στο άλμα των 4,85 μέτρων, ενώ συνέχισε προσπαθώντας να καταρρίψει το Πανελλήνιο ρεκόρ στα 4,91 μέτρα, αλλά δεν τα κατάφερε.

Στους ίδιους αγώνες, το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε στο επί κοντώ αντρών ο Κώστας Φιλιππίδης και το χάλκινο στο τριπλούν η Βούλα Παπαχρήστου.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v