Απίστευτη εκδίκηση ποδηλάτισσας σε αθυρόστομο οδηγό

Να τι συμβαίνει όταν παρενοχλείς μία ποδηλάτισσα στον δρόμο και εκείνη αποφασίζει να πάρει το αίμα της πίσω. Δείτε το viral video.
Απίστευτη εκδίκηση ποδηλάτισσας σε αθυρόστομο οδηγό
Ένα περιστατικό ενοχλητικού φλερτ που κατέληξε σε παρενόχληση μιας ποδηλάτισσας κατέγραψε οδηγός στον δρόμο. Στο βίντεο που τράβηξε, θα δείτε όλο το σκηνικό μαζί με την εκδίκηση της γυναίκας.

Συγκεκριμένα, μοτοσυκλετιστής που φορούσε κάμερα GoPro στο κεφάλι του οδηγούσε σε δρόμο του Λονδίνου όταν σε ένα φανάρι κατέγραψε το εξής περιστατικό: Οδηγός ενός βαν προσπαθούσε να πείσει γυναίκα η οποία οδηγούσε δίπλα του το ποδήλατό της, να του δώσει το τηλέφωνό της.

Όταν η γυναίκα αρνήθηκε να του απαντήσει, εκείνος άπλωσε το χέρι του από το παράθυρο για να την πιάσει και της φώναζε, κάνοντας σκηνή στη μέση του δρόμου.

Το φανάρι άναψε, αλλά η ποδηλάτισσα ακολούθησε το βαν, ενώ ο μοτοσυκλετιστής συνέχισε να οδηγεί πίσω της για να καταγράψει τη συνέχεια. Κι όντως, υπήρξε συνέχεια: Το βαν πάρκαρε λίγο πιο κάτω, και η ποδηλάτισσα, περνώντας δίπλα του, ξερίζωσε τον καθρέφτη και έφυγε. Ο μοτοσυκλετιστής προσπέρασε το βαν φωνάζοντας στους επιβάτες του ότι πήραν αυτό ακριβώς που τους άξιζε.

Δείτε όλο το περιστατικό στο παρακάτω video:
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v