Τραγούδια που κλείνουν φέτος τα 20 τους χρόνια

Η Celine τραγουδά από την πλώρη του Τιτανικού, οι Backstreet Boys συναγωνίζονται τις Spice Girls, οι Aqua παίζουν με την Barbie τους... Θυμηθείτε τα pop hits που φέτος κλείνουν… τα 20!
Τραγούδια που κλείνουν φέτος τα 20 τους χρόνια
Αν η χρονομηχανή είχε όντως εφευρεθεί και κάναμε τις απαραίτητες ρυθμίσεις για να ταξιδέψουμε ακριβώς είκοσι χρόνια πίσω, τι θα ακούγαμε σε… πρώτη μετάδοση στα ραδιόφωνα;

1997. Η χρυσή εποχή της pop. Το απόγειο της ‘90s αισθητικής, των boy και girl bands, του Τιτανικού και της δακρύβρεχτης μπαλάντας. Είναι η εποχή που οι Spice Girls κυκλοφορούν το Wannabe, οι Backstreet Boys βρίσκονται στο απόγειο της καριέρας τους, οι Aqua «σπάνε» τα charts με μια Μπάρμπι.

Την ίδια χρονιά, οι ερωτευμένοι αφιερώνουν ο ένας στον άλλον το My Heart Will Go on της Celine Dion, ανάβουν αναπτήρες μόλις ακούνε Toni Braxton και ακούνε για πρώτη φορά το Torn της Natalie Imbruglia.

Ναι, κι όμως, πέρασαν κιόλας είκοσι ολόκληρα χρόνια. Όσο κι αν δεν το πιστεύετε γιατί η μόδα του ρετρό έχει επαναφέρει αυτούς τους ποπ ύμνους στην επικαιρότητα. Στο παρακάτω video του World of Buzz θα δείτε συγκεντρωμένα τα hits που το 2017 σβήνουν… είκοσι κεράκια. Και, καλώς ή κακώς, θα νιώσετε λίγο γέροι!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v