Γιακουμάτος: «Κολλητική αρρώστια» η ομοφυλοφιλία

Πρώην υφυπουργός της ΝΔ αναλαμβάνει να διαφωτίσει το Πανελλήνιο περί ομοφυλοφιλίας και άλλων μεταδοτικών ασθενειών.
Γιακουμάτος: «Κολλητική αρρώστια» η ομοφυλοφιλία



Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, γιατρός και πρώην υφυπουργός διαφόρων κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Παραπολιτικά, ότι η ομοφυλοφιλία… είναι κολλητική αρρώστια.

Έσπευσε, βέβαια, να διευκρινίσει ότι ο ίδιος δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό, καθώς (το μαντέψατε) «έχει πολλούς φίλους» ομοφυλόφιλους. Όμως, για να ξέρετε, υπάρχουν δύο είδη ομοφυλοφιλίας, το ένα εκ των οποίων είναι «κολλητική αρρώστια».

«Ο ομοφυλόφιλος είναι δύο ειδών, για να το καταλάβετε ιατρικά: είναι ο επίκτητος και ο συγγενής, ο οποίος γεννιέται έτσι. Εκεί δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτα, έτσι γεννήθηκε» λέει ο κ.Γιακουμάτος στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη. Υποστηρίζει μάλιστα την πρωτότυπη θεωρία ότι στην συγγενή ομοφυλοφιλία «τα οιστρογόνα είναι περισσότερα από τα ανδρογόνα».

Αν και ο πρώην υφυπουργός «δεν έχει πρόβλημα» όπως είπαμε (φίλοι και λοιπά) με όλα τούτα, ωστόσο ανησυχεί για την προβολή «επιτυχημένων ομοφυλοφιλικών παραδειγμάτων» στην τηλεόραση. Γιατί; Μα, γιατί μπορεί να κολλήσει η νεολαία μας ομοφυλοφιλία!

«Όταν το παιδί βλέπει πως ανεβαίνει, κολλάει. Είναι κολλητική αρρώστια». Τα ‘παμε.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, τουϊτάροντας πως «η @neademokratia σέβεται το σεξουαλικό προσανατολισμό κάθε ανθρώπου».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v