Κρύβει η Nasa εξωγήινους;

Νέες θεωρίες συνωμοσίας πυροδοτεί βίντεο της NASA, στο οποίο αστροναύτης καλύπτει με το χέρι του την κάμερα όταν εμφανίζεται ένα μυστηριώδες φως.
Κρύβει η Nasa εξωγήινους;
Οι αστροναύτες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό της NASA κρύβουν αποδείξεις περί της ύπαρξης των εξωγήινων.

Σας ακούγεται τρελό; Κι εμάς. Είναι, όμως, ένας ισχυρισμός που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας –αν μη τι άλλο– συζητήσεις. Την θέση διατύπωσε η ομάδα κυνηγών UFO “Secure 10”, η οποία ανέβασε και το βίντεο με τα μυστηριώδη φώτα, που θα δείτε παρακάτω.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ομάδας, το βίντεο είναι τραβηγμένο στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, από έναν αστροναύτη ο οποίος καλύπτει με το χέρι του την κάμερα ακριβώς τη στιγμή που εμφανίζεται ένα μυστηριώδες λαμπερό φως στο διάστημα. Η ίδια κίνηση επαναλαμβάνεται άλλη μία φορά, όταν ένα παρόμοιο φως φαίνεται να περνά πάνω από τη Γη.

Παρόμοιοι ισχυρισμοί, περί απόκρυψης αποδείξεων για την ύπαρξη της εξωγήινης ζωής, έχουν διατυπωθεί και στο παρελθόν. Τότε, εκπρόσωπος της NASA είχε εξηγήσει τα μυστηριώδη φώτα ως «αντανακλάσεις από τα παράθυρα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού. Η ίδια η δομή του αεροσκάφους, ή φώτα από τη Γη, είναι σύνηθες να εμφανίζονται ως ‘μυστηριώδη’ ή ‘ανεξήγητα’ σε φωτογραφίες και βίντεο».

Δείτε το βίντεο και… κρίνετε μόνοι σας.



Πηγή: Daily Mail 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v