Έρχονται τα πρώτα χιόνια την άλλη εβδομάδα

Η θερμοκρασία πέφτει και τα πρώτα χιόνια έρχονται. Δείτε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού της ΕΜΥ και ποιες περιοχές της Ελλάδας θα πλήξει.
Έρχονται τα πρώτα χιόνια την άλλη εβδομάδα
Μετά την «Μαύρη Παρασκευή»… έρχεται άσπρος Δεκέμβριος. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, από το Σάββατο 26 Νοεμβρίου ο καιρός αγριεύει, ενώ από την Τρίτη αναμένεται χιόνι.

Συγκεκριμένα, η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, στο οποίο επισημαίνει ότι:
-Το Σάββατο 26/11 έρχονται κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες από τα δυτικά της Ελλάδας, και θα επηρεαστούν τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική και κεντρική Στερεά, η δυτική Πελοπόννησος και σταδιακά η ανατολική Πελοπόννησος και ανατολική Στερεά.
-Την Κυριακή, οι καταιγίδες θα συνεχιστούν στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τη Στερεά, τις Κυκλάδες, το ανατολικό Αιγαίο και πιθανόν στη Θεσσαλία, αλλά την Δευτέρα θα εξασθενήσουν.
-Την Τρίτη, αναμένονται θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο, χιονοπτώσεις στα ορεινά και σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας ακόμα και με χαμηλό υψόμετρο.

Οι χιονοπτώσεις θα συνοδευθούν από σημαντική πτώση της θερμοκρασίας. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινώνονται στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού που θα βρείτε εδώ. http://www.emy.gr/hnms/greek/warning/weather_warnings_html?type=EDEK&number=35&language=gr&level=3
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v