Πώς θα ήταν τα αγαπημένα μας καρτούν σήμερα;

Πώς θα ήταν ο Μίκι, ο Γκούφι, η Νταίζη ή ο Τουίτι αν ο χρόνος των καρτούν κυλούσε… κανονικά και ήταν σήμερα συνταξιούχοι; Δείτε τα ευφάνταστα σκίτσα.
Πώς θα ήταν τα αγαπημένα μας καρτούν σήμερα;
Ένας από τους λόγους που αγαπάμε τους ήρωες των καρτούν, αυτούς τους δυσδιάστατους τύπους που βλέπαμε τα Σαββατοκύριακα στην τηλεόραση ή ξεφυλλίζαμε στα comics μετά το σχολείο, είναι ότι μένουν αναλλοίωτοι στον χρόνο. Ο Μίκυ, ο Ντόναλντ, ο Τομ και ο Τζέρι, όλοι τους, εδώ και έναν σχεδόν αιώνα παραμένουν όπως ακριβώς «γεννήθηκαν», σαν να μην έχει καμία επίδραση σ’ αυτούς ο χρόνος. Σαν όλες τους οι περιπέτειες, είτε γράφτηκαν το 1960 είτε χτες, να έγιναν την ίδια περίοδο της ζωής τους.

Κάποιος όμως «έσπασε» αυτόν τον άγραφο κανόνα. Ο ρώσος καλλιτέχνης Andrew Tarusov φαντάστηκε πώς θα μπορούσαν να είναι οι ίδιοι ήρωες αν τα χρόνια περνούσαν από πάνω τους. Και σχεδίασε «περιπέτειές» τους σαν… ηλικιωμένους συνταξιούχους.

Ίσως οι παρακάτω φωτογραφίες να αλλάξουν την εικόνα που έχετε από τις παιδικές σας αναμνήσεις για τους αγαπημένους σας ήρωες, αλλά αξίζει να ρίξετε μια ματιά. Ιδού λοιπόν πώς θα έμοιαζαν σήμερα τα καρτούν αν ο χρόνος άρχιζε να μετρά κανονικά γι’ αυτούς από τη στιγμή που δημιουργήθηκαν:

Ο Τομ και ο Τζέρι θα ήταν 75 ετών


Ο Ντόναλτ στα 81 του


Ο Τουίτι και ο Σιλβέστερ στα 73 τους


Η οικογένεια Μπάνι στα 77 της


Ο Μίκι και η Μίνι, δύο… 87χρονα ποντίκια


Ο Ντάφι Ντακ, ένας συνταξιούχος 78 ετών


…και η Νταίζη Ντακ στα 75 της


Κι όμως, ο Γκούφι είναι 83 και… άστεγος


Ο Πόρκι Πιγκ στα 80 του


Να και οι νεότεροι της παρέας: Ο Κογιότ και το roadrunner… κοτσωνάτοι στα 66 τους


Πηγή
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v