Πως μια διαφήμιση με έκανε να σκεφτώ τον εαυτό μου

Μια προσωπική μαρτυρία για το πώς μια διαφήμιση μπορεί να σε κάνει να σκεφτείς ότι ο μεγαλύτερος σύμμαχός σου είναι ο εαυτός σου.
Πως μια διαφήμιση με έκανε να σκεφτώ τον εαυτό μου


«Όπως η καθημερινή superwoman που είναι επαγγελματίας το πρωί, σεφ το απόγευμα και μαμά όλο το 24ωρο, έτσι και ο αντίστοιχος καθημερινός υπερήρωας της διπλανής πόρτας είναι επαγγελματίας το πρωί, αθλητής το απόγευμα και μάστορας όταν οτιδήποτε χαλάσει. Όλοι μας έχουμε παραπάνω από μία εκδοχές του εαυτού μας τις οποίες θέλουμε να λειτουργούν στο 100% και αυτό έχει αντίκρισμα και στις απαιτήσεις της ζωής μας», σκεφτόμουν, ενώ για άλλη μια φορά αργούσα να φτάσω στο γραφείο το πρωί, έχοντας δει το διαφημιστικό της Lanes το προηγούμενο βράδυ.

Συνήθως τα διαφημιστικά τα προσπερνάω και τα κοιτάω χωρίς ουσιαστικά να τα βλέπω, αλλά κάτι σε αυτό με προκάλεσε να νιώσω και να σκεφτώ τι κάνω όντως για τον εαυτό μου καθημερινά. Τόσες ώρες στο γραφείο, μετά βουρ για το γυμναστήριο και 2 με 3 ώρες το βράδυ στον καναπέ, όντας εξαντλημένος να σκεφτώ οτιδήποτε άλλο πέρα από το κρεβατάκι που με περιμένει.

«Καλώς ή κακώς έτσι έχει η ζωή», συλλογίστηκα. Έχοντας περάσει από μία φάση που τα έπαιρνα όλα για δεδομένα και φυσιολογικά, το διαφημιστικό σποτ της Lanes με έκανε να σκεφτώ ποιος είναι εκεί για εμένα από τη στιγμή που γεννήθηκα, σε αυτή που μεγάλωσα και από αυτή που αρρώστησα σε αυτή που έγινα ξανά καλά. Πέρα από τους σημαντικούς ανθρώπους γύρω μας, ο αόρατος επιβάτης που μας συμπλήρωνε στο ταξίδι της ζωής, ήταν πάντα ο ίδιος μας ο εαυτός.

Δεν είμαστε εγωιστές με το να φροντίζουμε τον εαυτό μας λίγο παραπάνω, γιατί όπως και να ‘χει αυτός είναι ο κύριος μας σύντροφος τις στιγμές που γελάμε με την ψυχή μας και τις στιγμές που οι σκέψεις της ημέρας τριβελίζουν στο μυαλό μας το βράδυ. Με το να κάνουμε ένα έξτρα βήμα για να φροντίσουμε για τον καλύτερο μας εαυτό με τα συμπληρώματα διατροφής Lanes εκεί που τα χρειαζόμαστε, βοηθάμε το σώμα και το μυαλό μας να ανταπεξέλθουν στα εμπόδια που το ίδιο και η ζωή μας θέτουν.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα σίγουρα κάτι μου έδωσε το σποτ που είδα, βοηθώντας με να σκεφτώ τον εαυτό μου πέρα από τα συνηθισμένα. Έτσι κι αλλιώς, τα 35 χρόνια εμπειρίας της Lanes καθώς και οι διαπιστευμένες μέθοδοι παρασκευής, συντήρησης και διάθεσης των προϊόντων της με κάνουν να της δίνω μία ψήφο εμπιστοσύνης παραπάνω. Μία ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτό που με συμπληρώνει και με κάνει να παλεύω καθημερινά όλο και περισσότερο για να δείχνω τον καλύτερο μου εαυτό.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v