Υποψήφιος για 6 βραβεία Emmy ο Δ. Παπαϊωάννου!

Έξι υποψηφιότητες για βραβεία Emmy έλαβαν ο Δημήτρης Παπαϊωάννου και η ομάδα του για την τελετή έναρξης των 1ων Ευρωπαϊκών Αγώνων.
Υποψήφιος για 6 βραβεία Emmy ο Δ. Παπαϊωάννου!
Σε έξι κατηγορίες είναι υποψήφιος ο Δημήτρης Παπαϊωάννου στα φετινά βραβεία Emmy, για την εξαιρετική δουλειά του στην τελετή έναρξης των 1ων Ευρωπαϊκών Αγώνων.

Την τελετή που πραγματοποιήθηκε το περασμένο καλοκαίρι στο Μπακού, με τίτλο «Origins», παρακολούθησαν εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο και ο έλληνας καλλιτέχνης και η ομάδα του εντυπωσίασαν τους ιθύνοντες των 43ων Daytime Emmy Awards, που συμπεριέλαβαν την δουλειά τους ως υποψήφια για τις κατηγορίες χορογραφίας, κοστουμιών, μουσικής επνένδυσης, φωτισμού, οργάνωσης και φυσικά, σκηνοθεσίας.

Στην κατηγορία της Σκηνοθεσίας (outstanding directing special class), είναι οι υποψήφιοι ο έλληνας σκηνοθέτης και ο Greg Breakell, με τους Τίνα Παπανικολάου και Loyise Story να ακολουθούν ως βοηθοί σκηνοθέτη.

Τις υποψηφιότητες ανακοίνωσε η Εθνική Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών και Επιστημών, ενώ η τελετή βράβευσης θα λάβει χώρα την Κυριακή του Πάσχα, 1η Μαΐου.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση των Emmy και παρακάτω τα highlights της τελετής έναρξης των Ευρωπαϊκών Αγώνων του Μπακού.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v