Εικόνες από τις εκρήξεις στις Βρυξέλλες

Δείτε τις πρώτες εικόνες από τις συγκλονιστικές εξελίξεις στις Βρυξέλλες, από την στιγμή των εκρήξεων της τρομοκρατικής επίθεσης.
Εικόνες από τις εκρήξεις στις Βρυξέλλες
Δυνατές εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών και σε σταθμό του μετρό της πόλης, συντάραξαν την βελγική πρωτεύουσα το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα των Βρυξελλών, το χτύπημα στο αεροδρόμιο ήταν επίθεση αυτοκτονίας, και ο απολογισμός μέχρι στιγμής είναι 13 νεκροί και 35 τραυματίες. Λίγο μετά το συμβάν του αεροδρομίου, σημειώθηκαν εκρήξεις και στο σύστημα υπόγειων συγκοινωνιών των Βρυξελλών.

Οι πτήσεις προς Βρυξέλλες ματαιώθηκαν και τα αεροπλάνα των πρωινών δρομολογίων προσγειώθηκαν στο Ντίσελντορφ. Παράλληλα, στο ανώτατο επίπεδο «ανέβηκε» ο συναγερμός των Ευρωπαϊκών Οργάνων με έδρα την πόλη, ενώ στους πολίτες των Βρυξελλών και ολόκληρου του Βελγίου συστάθηκε να αποφύγουν τις μετακινήσεις.

Τα μέτρα ασφαλείας τους, μετά το συμβάν, αύξησαν και άλλα ευρωπαϊκά αεροδρόμια, όπως αυτά του Λονδίνου, του Παρισιού και της Φρανκφούρτης, ενώ η Ολλανδία έκλεισε τα σύνορά της και η Γερμανία έλαβε επιπλέον μέτρα φύλαξης στη μεθόριό της με το Βέλγιο.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε τις πρώτες εικόνες και video που ανέβηκαν στο διαδίκτυο από την στιγμή των εκρήξεων, που έσπειραν για άλλη μια φορά τον τρόμο στην Ευρώπη.

Προσοχή: Ακολουθούν σκληρές εικόνες.






 





 





 





 

 
Inside The Tunnels Of The Maalbeek Metro

Footage has emerged of people going into the tunnel at the Maalbeek metro in Brussels. #BrusselsAttack

Posted by Sky News on Tuesday, March 22, 2016


 



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v