Επιστρέφει ο χειμώνας;

Μετά από μία εβδομάδα άκρως ανοιξιάτικη, το σκηνικό του καιρού αλλάζει. Δείτε την πρόγνωση του καιρού για τις προσεχείς ημέρες.
Επιστρέφει ο χειμώνας;
Ήταν πολύ καλό για να κρατήσει: Ο ανοιξιάτικος – σχεδόν καλοκαιρινός – καιρός που απολάμβαναν όλες οι περιοχές της Ελλάδας την τελευταία εβδομάδα αλλάζει από σήμερα Τετάρτη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΜΥ, την Τετάρτη θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια της χώρας, καθώς και στο ανατολικό Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ενώ τα μποφόρ στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 6-7. Στην Αττική, πιθανότητα βροχών θα υπάρχει κατά την διάρκεια της ημέρας, αλλά το σκηνικό θα βελτιωθεί τη νύχτα – η θερμοκρασία θα κυμανθεί ως τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Την Πέμπτη, πρόσκαιρες βροχές θα πλήξουν μόνο τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα το πρωί. Στα ηπειρωτικά, θα παρατηρηθεί ομίχλη τις πρωινές ώρες. Στην Αττική θα υπάρξουν πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα, και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 ως 20 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις και παροδικές βροχές στα δυτικά, τα βόρεια και το Ανατολικό Αιγαίο θα έχουμε και την Παρασκευή και το Σάββατο, οπότε και η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα με την Πέμπτη, ενώ στις ανοιξιάτικες θερμοκρασίες της περασμένης εβδομάδας θα επανέλθει ο υδράργυρος από το τέλος της εβδομάδας και την Δευτέρα, οπότε και στην Αττική αναμένονται θερμοκρασίες μέχρι και 21 βαθμούς.

Δείτε αναλυτική πρόγνωση του καιρού ανά περιοχή εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v