Νεκρός σε τροχαίο ο Παντελής Παντελίδης

Ο 32χρονος λαϊκός τραγουδιστής έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα το πρωί της Πέμπτης στην παραλιακή της Αθήνας.
Νεκρός σε τροχαίο ο Παντελής Παντελίδης
Λίγο μετά τις 8 το πρωί της Πέμπτης, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του ο Παντελής Παντελίδης, και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις μπάρες του δρόμου.

Στο σημείο κλήθηκε αμέσως το ΕΚΑΒ, που μετέφερε τον λαϊκό τραγουδιστή στο Ασκληπιείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στο όχημα μαζί του βρίσκονταν δύο νεαρές γυναίκες, που τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται – η μία εκ των δύο σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο ίδιος ο τραγουδιστής, που οδηγούσε το αυτοκίνητο, ήταν αυτός που έχασε τον έλεγχο, και αφού προσέκρουσε στις μπάρες, οι λαμαρίνες τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

Ο νεαρός τραγουδιστής έκανε την πρώτη του μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω», που τον έκανε γνωστό μέσω Youtube, ενώ συνέχισε με δίσκο ο οποίος έγινε διπλά πλατινένιος και αγαπήθηκε από τους φίλους του λαϊκού τραγουδιού – μάλιστα βραβεύτηκε το 2013 στα βραβεία MAD ως ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης της χρονιάς.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v