Οι καλύτερες τούμπες σε πίστες και μπουζούκια

Αν πέσεις επιβάλλεται να ξανασηκωθείς. Αοιδοί και θαμώνες μπουζουκιών σε πίστες κρατάνε το πρώτο σκέλος – ενίοτε και το δεύτερο. Απολαύστε τα βίντεο.
Οι καλύτερες τούμπες σε πίστες και μπουζούκια

Οι τούμπες πάντα μας φέρνουν γέλιο. Αν και δεν είναι σωστό να γελάμε με όσους παθαίνουν ατυχήματα.  Οι τούμπες σε μπουζούκια και πίστες είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσες και – αν θέλετε – έχουν και μια αριστίκ πινελιά που τις κάνει ακόμα πιο διασκεδαστικές.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις πιο διασκεδαστικές με πρωταγωνιστές αοιδούς και θαμώνες, σε ελληνικές πίστες ανά την Ελλάδα.

Η Έλλη Κοκκίνου στην Γιορτή Κρασιού ξεκινά με ένα έντονο επιτόπιο τρέξιμο και καταλήγει… κάτω. Συνεχίζει όμως να τραγουδά και αυτό είναι αξιέπαινο.



Η αγαπημένη λαϊκή αοιδός Πάολα τρώει μια μεγαλοπρεπέστατη τούμπα προσπαθώντας να τρέξει πάνω στα εκατοντάδες λουλούδια της πίστας. Τι να σκεφτόταν άραγε.



Η Λαίδη Άντζελα φεύγει… αεράτη προς τα πίσω σε παρουσίαση δίσκου στη Θεσσαλονίκη, λόγω στενότητας χώρου.



Η Θωμαή Απέργη υπολόγισε χωρίς το… κενό στην άκρη της πίστας και έφαγε μια ωραιότατη σαβούρα επί σκηνής. Άνετη, συνέχισε να τραγουδά μιας και the show must go on που λένε στο χωριό μας.



Απίστευτος τύπος χορεύει μαζί με τη Φουρέιρα στην πίστα και πριν καλά καλά ξεκινήσει τις πιρουέτες πάει άθελά του για σπαγκάτο.



Χορεύτρια αγνώστου ταυτότητας δίνει νόημα στη ρήση «Χορός μέχρι τελικής πτώσης».



Θαμώνας νυχτερινού κέντρου χορεύει το στίχο «τα μελιτζανιά να μην τα βάζεις πια», λίγο πριν σωριαστεί χάμω.



Ο Γιάννης Πάριος σε πίστα της Πάτρας δεν φαίνεται να πατάει γερά στα πόδια του.



Θαμώνας χορεύει ζεϊμπέκικο και εκτελεί θεαματική κωλοτούμπα στο κομμάτι «Κελί 33».



Η Κέλυ Κελεκίδου φιλά τον Γιώργο Τσαλίκη και λίγα δευτερόλεπτα μετά σωριάζεται κάτω με την όπισθεν. Αχ, ο έρωτας.



«Χορέψετε, χορέψετε» λέει το ικαριώτικο άσμα, όμως οι 2 αυτές κυρίες μάλλον άκουσαν «χο-πέσετε».



Αλκοόλ και στροφές πάνω στη πίστα δεν ενδείκνυνται. Ακόμα κι αν δίπλα σου τραγουδά ο Μαργαρίτης. Highlight: Αν πέσεις, επιβάλλεται να ξανασηκωθείς. Και να ξαναπέσεις.



Bonus: Δεν πρόκειται περί τούμπας, αλλά αξίζει να αναφερθεί. Σε ζωντανή εμφάνιση του Ηλία Θανάση, το κοινό δεν μπορεί να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του για το χιτάκι «Σχιζοφρενής Δολοφόνος με το Πριόνι» και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Σεβασμός στον καλλιτέχνη.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v