Οι καλύτερες ταξιδιωτικές φωτογραφίες του Instagram

Άτομα που αψηφούν τα ύψη, λάτρεις της φύσης, τύποι με BMX που οργώνουν τον κόσμο. Αυτά είναι τα πιο εντυπωσιακά ταξιδιωτικά προφίλ του Instagram.
Οι καλύτερες ταξιδιωτικές φωτογραφίες του Instagram
Χρόνο με το χρόνο το Instagram μεταμορφώνεται σε ένα επικών διαστάσεων photo album με (δις) εκατομμύρια φωτογραφίες χρηστών από όλον τον κόσμο. Κάποιες αδιάφορες κάποιες άλλες εντυπωσιακές.

Το Time σε πρόσφατο δημοσίευμά του αναφέρθηκε σε συγκεκριμένους χρήστες οι οποίοι πέρα από το ότι έχουν χιλιάδες followers, ανεβάζουν εκπληκτικές φωτογραφίες από τα ταξίδια τους σε κάθε γωνιά της γης και κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Ο @roof_topper, ο τύπος που λέγεται πως έχει επισκεφθεί περισσότερες στέγες κι από τον Άγιο Βασίλη, ανεβάζει εντυπωσιακές φωτογραφίες από… πολύ ψηλά και εντυπωσιάζει.

 

"A strong person does not need the approval of others any more than a lion needs the approval of sheep." -Vernon Howard

A photo posted by roof topper / toronto (@roof_topper) on





Ο Chad Copeland απαθανατίζει εντυπωσιακές σκηνές δράσης από σκιέρ, ορειβάτες, σέρφερ και δύτες καθώς επίσης και ονειρικά τοπία από μέρη όπου ταξιδεύει.



Ο πρώην πρωταθλητής BMX Mike Escamilla μεταξύ των εντυπωσιακών αλμάτων από λόφους και… αεροπλάνα, δεν αμελεί να ποστάρει κάποιες από τις φωτογραφίες των σταντ που κάνει και κόβουν την ανάσα.

 

Epic photo from my friend @dyllazo - go follow him for more unreal adventures. #betheadventure

A photo posted by Mike "Rooftop" Escamilla (@mikeescamilla) on



Ο Ashley McKinney τραβά όλες τις φωτογραφίες στο προφίλ του αποκλειστικά με smartphone. Και είναι όλες τους πανέμορφες.

 

#moodylover

A photo posted by Ashley McKinney (@ashleymcky) on





Ο Daniel Lau από το Χονγκ Κονγκ χρησιμοποιεί μια Canon EOS 700D για να τραβήξει φωτογραφίες από πανύψηλες γέφυρες, οικοδομές, ακόμα και ξενοδοχεία.





Στο ίδιο ύφος, ο Thiago ML Correa, φανατικός χρήστης κάμερας Go Pro ταξιδεύει από τη Βραζιλία μέχρι το Περού και βγάζει καρτποσταλικές φωτογραφίες.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v