Όσα λένε οι άντρες μεταξύ τους

Ποια είναι τα αντικείμενα συζήτησης σε μια κλασσική αντροπαρέα; Τι συζητούν και πώς οι άντρες μεταξύ τους;
Όσα λένε οι άντρες μεταξύ τους

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι συζητά μια τυπική αντροπαρέα όταν μαζεύεται στο σπίτι ή στο μπαράκι για να τα μπεκροπιεί; Ποια είναι τα αντικείμενα και οι θεματικές που μονοπωλούν το ενδιαφέρον τους;

Μην αναρωτιέστε άλλο. Δείτε τα παρακάτω.

Αυτοκίνητα

Από νήπια με τα μικρά τους οχηματάκια, μέχρι αργότερα στα καρτοπαίχνιδα "υπέρ ατού" και εν συνεχεία στους πραγματικούς τέσσερις τροχούς, οι άντρες φαίνεται να έχουν μια… αιώνια σχέση με το αυτοκίνητο ή με τη μηχανή. Ανεξαρτήτως ηλικίας και ενδιαφερόντων, μια αντρική παρέα πιθανότατα θα συζητήσει για την ιπποδύναμη, την μέγιστη ταχύτητα, το στιλ και τα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτοκινήτων. Το βρίσκετε βαρετό, καταλαβαίνουμε. Όμως για εκείνους είναι όλη τους η ζωή. Σχεδόν.

Ρούχα

Μη φανταστείτε υπέρ αναλύσεις τύπου Carrie Bradsaw από Sex and the City για τη νέα κολεξιόν του Αρμάνι, αλλά κάτι πιο απλό του τύπου «Ωραίο αυτό που φοράς, πού το βρήκες/ πόσο είχε κτλ.». Τι νομίζατε δηλαδή, μόνο οι γυναίκες θέλουν να ντύνονται ωραία;

Αθλητικά

Μόνιμο θέμα συζήτησης, τσακωμών και... κοσμητικών επιθέτων σε κάθε αντρική παρέα. Ήταν οφσάιντ; Γιατί πήρε πάλι ο «γαύρος» πέναλτι; Πώς εμφανίστηκε η ομάδα στα ευρωπαϊκά σαλόνια; Ποιες θα είναι οι νέες μεταγραφές για τη σεζόν; Ναι, όλα τα παραπάνω σας αφήνουν παντελώς αδιάφορες, γι’ αυτό άλλωστε και τα συζητούν μεταξύ τους, αφού δεν έχουν με ποιον να το κάνουν.

Πορνό

Η νέα τσόντα της Sirina, η φρέσκια High Definition υπερπαραγωγή της Lisa Ann και το φοβερό λεσβιακό της Jana Cova, οι δωρεάν επιλογές του Youporn, το εντυπωσιακό amateur με την υπερσεξοβόμβα milf. Τα φετίχ και τα γούστα τους. Το πορνό είναι για τους άντρες ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια και αρκετές φορές αποτελεί βάση για… γόνιμο διάλογο, ιδιαίτερα αν κάποιος δει/ανακαλύψει κάτι παράξενο. Σκεφτείτε κάτι σαν σινεφίλ συζήτηση μετά το τέλος της ταινίας στον κινηματογράφο.

Σωματικές λειτουργίες

Αέρια πάσης φύσεως και η μυρωδιά που αφήνουν γίνονται αρκετά συχνά αντικείμενο συζήτησης – ή και πράξης – στις αντρικές μαζώξεις. Μην προσπαθήσετε να καταλάβετε γιατί. Για κάποιον λόγο το συγκεκριμένο αντικείμενο συζήτησης προσφέρει απόλαυση στην αντροπαρέα.

Χωρισμοί

Πόσα και πόσα κοσμητικά επίθετα έχουν λούσει τις απανταχού πρώην στις αντρικές συζητήσεις; Οι χωρισμοί είναι για να συζητούνται και από τα δύο φύλα, με τη διαφορά ότι στις αντρικές συζητήσεις το κλάμα και ο οδυρμός δίνει τη θέση του σε ατάκες τύπου «να πα να γ)*(&^)^*& η που*(&να/ θα βρεις καλύτερη και πιο όμορφη-αδύνατη/ πάμε μετά για ποτάκι να το ξεχάσεις/ σιγά την πέρκα-φώκια» και άλλα τέτοια… συναισθηματικά.

Γυμναστήριο/διατροφή

«Πόσα κιλά σηκώνεις δικέφαλα; Από διατροφή τι κάνεις; Επαναλήψεις πόσες παίζεις; Έχεις κανένα καλό προγραμματάκι για όγκο;». Η προπόνηση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στις αντρικές κουβέντες, ιδιαίτερα σε ηλικίες όπου το σωσίβιο αρχίζει δειλά δειλά να κάνει την εμφάνισή του. Δεδομένου ότι δεν γυμνάζεται όλη η παρέα, ένας – συνήθως ο πιο φιτ- αναλαμβάνει να διαφωτίσει τους υπόλοιπους και να δώσει συμβουλές.

Γυναίκες

Το αφήσαμε τελευταίο γιατί είναι το πλέον προφανές. Το γυναικείο φύλο και οι… επιδόσεις του στο κρεβάτι αποτελούν ίσως το νούμερο ένα θέμα συζήτησης, η οποία συνήθως ξεκινά με ατάκες τύπου «Ρε μαλάκα, κανένα μ()*&()&κι γ... τώρα;» ή «Κάνει καλά γαμ*(^&87σια το Σοφάκι ε;». Οι απαντήσεις δίνουν πρόσφορο έδαφος για συγκρίσεις τεχνικών κατά τη διάρκεια της πράξης, άβολων καταστάσεων και άλλων τέτοιων… ρομαντικών. Το πράγμα απογειώνεται και η συζήτηση αποκτά ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον αν κάποια γυναίκα έχει «πάει» με περισσότερους από έναν στην παρέα.

Νικόλας Γεωργιακώδης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v