Ευχοστολίδια από τον ΟΠΑΠ και το Μαζί για το Παιδί

Τρεις χιλιάδες χριστουγεννιάτικες ευχές των παιδιών της ένωσης «Μαζί για το παιδί» γίνονται πραγματικότητα με τη βοήθεια του ΟΠΑΠ.
Ευχοστολίδια από τον ΟΠΑΠ και το Μαζί για το Παιδί
H καρδιά των Χριστουγέννων χτυπά μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου 2016 στις τρεις Χριστουγεννιάτικες Εκθέσεις Ζωγραφικής που έχει δημιουργήσει ο ΟΠΑΠ στα εμπορικά πολυκαταστήματα The Mall Athens, Athens Metro Mall και Mediterranean Cosmos στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Η ΟΠΑΠ για δεύτερη συνεχή χρονιά καλεί όλους να επιλέξουν τα Ευχοστολίδια που έχουν ζωγραφίσει τα 3.000 παιδιά της ένωσης «Μαζί για το Παιδί», για να δουν τη χριστουγεννιάτικη τους ευχή να γίνεται πραγματικότητα. Ταυτόχρονα η ΟΠΑΠ στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας, συνεχίζει τα έργα υποδομής και ενισχύει τη λειτουργία των φορέων και των ιδρυμάτων που υποστηρίζουν τα παιδιά.



Τα Ευχοστολίδια αποτελούν μια μεγάλη ζωντανή γιορτή προσφοράς και αγάπης. Τα παιδιά της ένωσης «Μαζί για το Παιδί» έχουν αποτυπώσει σε ζωγραφιές το δώρο που θέλουν να λάβουν αυτά τα Χριστούγεννα, και έχουν γράψει τη δική τους Χριστουγεννιάτικη ευχή. Όσοι λοιπόν βρεθούν στα τρία πολυκαταστήματα έχουν τη δυνατότητα να δουν αυτές τις ευχές στις ζωγραφιές και να τις εκπληρώσουν αγοράζοντας το δώρο που απεικονίζεται. Με την παράδοση του δώρου, στις Χριστουγεννιάτικες εκθέσεις της ΟΠΑΠ σε κάθε πολυκατάστημα, οι επισκέπτες θα λαμβάνουν και ως αναμνηστικό δώρο τη ζωγραφιά των παιδιών για να θυμούνται πάντα αυτή τη σημαντική τους προσφορά.

Για τα Ευχοστολίδια φέτος η ΟΠΑΠ στηρίζει την ένωση «Μαζί για το Παιδί», η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί το 1996 και αποτελεί μια ομπρέλα κοινωφελών σωματείων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με σκοπό να ενώσει ισότιμα τις προσπάθειές τους για τα παιδιά σε ανάγκη. Μέχρι τις αρχές του 2016 η εταιρεία θα υλοποιήσει κατασκευαστικές και επισκευαστικές εργασίες, καθώς και εργασίες συντήρησης, προμήθειας τεχνολογικού εξοπλισμού και εκσυγχρονισμού υπηρεσιών και εγκαταστάσεων στα σωματεία που στηρίζει η ένωση «Μαζί για το Παιδί».



O Γενικός Διευθυντής Marketing της ΟΠΑΠ, Petr Matejovsky δήλωσε χαρακτηριστικά: «Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιούμε τη δράση Ευχοστολίδια. Υλοποιούμε έργα υποδομής στο δίκτυο της ένωσης «Μαζί για το παιδί», και έχουμε στόχο να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών. Αυτή τη χρονιά αναδεικνύουμε τις ζωγραφιές- ευχές των παιδιών σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και σας καλούμε όλους να βοηθήσετε ώστε να πραγματοποιηθούν οι ευχές των παιδιών».

Ο Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», Χρήστος Μπαρτσόκας δήλωσε: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η ΟΠΑΠ μέσα από την πρωτοβουλία «Ευχοστολίδια» κάνει τον κόσμο μέρος της καθημερινής μας προσπάθειας να ομορφαίνουμε τις ζωές των παιδιών που μας έχουν ανάγκη και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για τα έργα υποδομής που θα υλοποιηθούν στους φορείς με τους οποίους συνεργαζόμαστε και θα βελτιώσουν σημαντικά την καθημερινότητα αυτών των παιδιών.»

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v