Το συγκινητικό αντίο στην 93χρονη γυναίκα του

Δείτε το viral video με τον ηλικιωμένο άντρα που αποχαιρετά την 93χρονη ετοιμοθάνατη γυναίκα του με το αγαπημένο τους τραγούδι.
Το συγκινητικό αντίο στην 93χρονη γυναίκα του
Η Laura και ο Howard είναι παντρεμένοι εδώ και 73 χρόνια. Εκείνος είναι 92 ετών και εκείνη 93. Η Laura βρίσκεται στον νοσοκομείο, ζώντας τις τελευταίες της ημέρες, και έχοντας χάσει πλήρως την όρασή της.

Flashback: Πριν από πολλές δεκαετίες, όταν ο Howard έφυγε για να πολεμήσει στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, η Laura τον περίμενε ακούγοντας το τραγούδι «You’ll Never Know» της Rosemary Clooney. Αυτή η μελωδία την παρηγορούσε εκείνη την εποχή, γι’ αυτό και έγινε, αφ’ ότου ο σύζυγός της επέστρεψε, το αγαπημένο τους τραγούδι. Μάλιστα, στην 50η επέτειό τους, το ζευγάρι το τραγούδησε μπροστά σε όλη την οικογένεια. https://www.youtube.com/watch?v=zkIszER1tn4

Επιστροφή στο νοσοκομείο: Μετά από 73 χρόνια γάμου, ο Howard είναι έτοιμος να αποχαιρετίσει για πάντα την Laura, η οποία μπορεί να μην βλέπει, αλλά μπορεί να ακούσει. Γι’ αυτό και ο σύζυγός της, της κρατά το χέρι και της τραγουδά το You’ ll Never Know. Εκείνη είναι πολύ αδύναμη πια για να τραγουδήσει, αλλά όπως θα δείτε, προσπαθεί να μουρμουρίσει τα λόγια προς εκείνον, όσο αυτός της χαϊδεύει το πρόσωπο, καθισμένος στο αναπηρικό του αμαξίδιο.

Την συγκινητική στιγμή κατέγραψε με το κινητό της η εγγονή του ζευγαριού, Έριν, η οποία ανέβασε το video στο Youtube. Γρήγορα το video έγινε viral – μάλιστα, η ίδια η εγγονή έγραψε κάτω από το video πως «τα κύματα αγάπης έφτιαξαν τη διάθεση όλων μας, ακόμη και της γιαγιάς μου! Αρχικά της είχαν δώσει μια εβδομάδα ζωής, αλλά στη συνέχεια την βρήκαν αρκετά δυνατή ώστε να μεταφερθεί στο σπίτι και να περάσει εκεί τις τελευταίες της ημέρες. Αυτή τη στιγμή, η Γιαγιά Laura είναι ακόμη μαζί μας και ξεκουράζεται στο σπίτι».

Δείτε το video παρακάτω:


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v