Της έκανε… επετειακή έκπληξη στο νοσοκομείο!

Με σμόκιν και σοκολατάκια ο Τζιμ Ράσελ έκανε έκπληξη στην εκλεκτή της καρδιάς του στο δωμάτιο στο οποίο νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Της έκανε… επετειακή έκπληξη στο νοσοκομείο!
Το ζεύγος Ράσελ σπάνια γιόρταζε την επέτειο του γάμου του. Όμως η 57η αποδείχτηκε πώς ήταν και η πιο ξεχωριστή. Ο Τζιμ Ράσελ φόρεσε το σμόκιν του, πήρε παραμάσχαλα ένα κουτί σοκολατάκια και έκανε έκπληξη στην (μισό) αιώνια αγαπημένη του Έλινορ στο δωμάτιο που νοσηλεύεται.

«Γνωριζόμαστε όλη μας τη ζωή, απλά υπήρξε μια περίοδος που δεν δίναμε σημασία ο ένας στον άλλο» λέει η Έλινορ. «Την ξέρω από τότε που ήταν κοριτσάκι με κοτσίδες. Τη θυμάμαι όσο θυμάμαι τον εαυτό μου», προσθέτει ο Τζιμ.

Γνωρίστηκαν σε γειτονικές πόλεις στη Τζώρτζια, όμως δεν είχαν δώσει ιδιαίτερη σημασία ο ένας στον άλλον. Εκείνος πήγε σε στρατιωτική σχολή και μετά την αποφοίτησή σου κλήθηκε να πολεμήσει στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Μετά το τέλος του πολέμου, επέστρεψε στο πανεπιστήμιο της Τζώρτζια και εκεί γεννήθηκε ο έρωτάς τους.

Τον Μάιο του 1958, ο Τζιμ και η Έλινορ κλέφτηκαν κατά τη διάρκεια μιας «σκοτεινής και βροχερής νύχτας», όπως είπαν.

Τους τελευταίους μήνες όμως, η Έλινορ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και ο Τζιμ ήθελε να βρει έναν τρόπο να της κάνει έκπληξη για την επέτειό τους. «Τα παιδιά μου σκέφτηκαν ότι θα ήταν ωραίο να κάνω κάτι ιδιαίτερο για τη νύφη μου, οπότε σκέφτηκα να έρθω ντυμένος έτσι και να της φέρω λουλούδια και σοκολατάκια», λέει ο ίδιος.

Οι δυο τους δείπνησαν στο δωμάτιο του νοσοκομείου και είδαν αγκαλιά τις αγαπημένες τους τηλεοπτικές εκπομπές. Ο έρως… αιώνες δεν κοιτά!

Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v