«ΚΑΛΟΤΑΞΗβη»: Η νέα ενέργεια της Ήβη από τη Socialab

Η Ήβη και η Socialab προσκαλούν τους χρήστες να συμμετέχουν στο μεγαλύτερο ταξίδι της χρονιάς.
«ΚΑΛΟΤΑΞΗβη»: Η νέα ενέργεια της Ήβη από τη Socialab
Πλησιάζει καλοκαίρι και ήδη η Ήβη, σε συνεργασία με τη Socialab, φροντίζει για τις καλοκαιρινές σας διακοπές με μία UTC (under the cap) ενέργεια με την ονομασία «ΚΑΛΟΤΑΞΗβη», η οποία προσκαλεί τους χρήστες να συμμετέχουν στο μεγαλύτερο ταξίδι της χρονιάς.

Στo πλαίσιo αυτής της ενέργειας, η οποία εξελίσσεται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο και άκρως καλοκαιρινό microsite, κάθε χρήστης μπορεί να βρει έναν αποτυπωμένο κωδικό κάτω από τα χρυσά καπάκια και τα ασημί δακτυλίδια των συσκευασιών των προϊόντων Ήβη, να τον πληκτρολογήσει στην ειδική φόρμα του site και να διεκδικήσει τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Το ξεχωριστό αυτής της ενέργειας είναι πως όλοι κερδίζουν! Κάθε κωδικός είναι ξεχωριστός και ισοδυναμεί με έκπτωση σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για προορισμούς της επιλογής τους, προσφορά της εταιρίας Travelplanet24, την οποία και επέλεξε η PepsiCo-Ήβη, σε συνεργασία με τη Socialab, ως βασικό της συνεργάτη σε αυτή την προσπάθεια.

Τα δώρα όμως δε σταματούν εδώ, αφού κάθε χρήστης με την εισαγωγή του κωδικού μπαίνει στην κλήρωση για να κερδίσει τις φετινές του διακοπές στον προορισμό που επιθυμεί. Πιο συγκεκριμένα, κάθε μέρα ένας τυχερός κερδίζει ακτοπλοϊκά εισιτήρια μετ’ επιστροφής για 2 άτομα και κάθε εβδομάδα ένας ακόμα τυχερός εξασφαλίζει αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής και 3ήμερη διαμονή στον επιλεγμένο του προορισμό.

Αφού πληκτρολογηθεί ο κωδικός, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το μέρος το οποίο θα ήθελε να επισκεφθεί αυτό το καλοκαίρι και να ενημερωθεί με βασικές πληροφορίες για αυτό. Στο microsite περιλαμβάνονται ακόμη, ειδικό tab στο οποίο θα ανακοινώνονται οι ημερήσιοι και εβδομαδιαίοι νικητές, οδηγίες και into-video για τη διαδικασία συμμετοχής, όπως και αναλυτική αναφορά των δώρων και των όρων της ενέργειας.

Η εμπειρία ωστόσο συνεχίζεται, με κάθε χρήστη να μπορεί να «ανεβάσει» φωτογραφίες από τις διακοπές του παρέα με την Ήβη, σε Facebook, Instagram και Twitter συνοδευόμενες από το hashtag #kalotaksivi.

Η ενέργεια «ΚΑΛΟΤΑΞΗβη» ξεκίνησε από τα μέσα Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 15 Ιουλίου. Το επίσημο site της φιλοξενείται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.kalotaksivi.gr/ και στην επίσημη σελίδα της Ήβη στο Facebook.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v