Το 75% των Ελλήνων είναι με την κυβέρνηση!

Σε πανελλήνια δημοσκόπηση, το 75% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι στηρίζει τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση με την Ευρώπη.
Το 75% των Ελλήνων είναι με την κυβέρνηση!
Πρωτοφανές, αλλά αληθινό: Το 75% των Ελλήνων στηρίζει τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση με τους Ευρωπαίους εταίρους. Αυτό τουλάχιστον δείχνει δημοσκόπηση της Alco που πραγματοποιήθηκε για ToPontiki.gr και δημοσιεύτηκε σήμερα Τρίτη.

Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά «τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους και δανειστές μας», σύμφωνο είναι το 75% των ερωτηθέντων, αρνητικό το 15% και δεν απαντά το 10%.

Τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, το 67% τις αξιολογεί θετικά και πολύ θετικά, το 9% αρνητικά και πολύ αρνητικά, το 19% δηλώνει αδιάφορο και το 6% δεν απαντά.

Τέλος, το 59% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι θα έδινε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Αρνητικά απάντησε το 34%, ενώ 7% δεν απαντά.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα 9-10 Φεβρουαρίου σε πανελλαδικό τυχαίο δείγμα 821 ατόμων με τηλεφωνικές συνεντεύξεις.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v