Γδύσε με: 20 άγνωστοι πέφτουν στο κρεβάτι!

Μετά το video των παθιασμένων φιλιών που ανταλλάσσουν άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι, δείτε το νέο viral video με 20 αγνώστους να γδύνουν ο ένας τον άλλον.
Γδύσε με: 20 άγνωστοι πέφτουν στο κρεβάτι!
Θυμάστε το video με τα ζευγάρια αγνώστων ανθρώπων που γνωρίζονται για πρώτη φορά και καλούνται να ανταλλάξουν καυτά φιλιά, το οποίο έγινε αμέσως viral; Η σκηνοθέτης του video ξαναχτυπά και ζητά από 10 ζευγάρια αγνώστων μεταξύ τους ανθρώπων να γδύσουν ο ένας τον άλλον και να πέσουν στο κρεβάτι, όσο αυτή τους καταγράφει με την κάμερά της.

«Ζήτησα από αγνώστους να γδύσουν ο ένας τον άλλον και να πέσουν στο κρεβάτι. Τίποτα άλλο. Χωρίς κανόνες», σημειώνει κάτω από το νέο video η δημιουργός Tatia Pllieva. Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, κάθε ζευγάρι έχει τα δικά του ταμπού, τις δικές του αμήχανες στιγμές ή τη δική του απρόσμενα παθιασμένη χημεία.



Το προηγούμενο video με τα παθιασμένα φιλιά, όπως αποκαλύφθηκε εκ των υστέρων, ήταν προωθητική ενέργεια για φίρμα ρούχων και οι «άγνωστοι» δεν ήταν παρά επαγγελματίες μοντέλα. Αυτή τη φορά, το video δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Showtime και αποτελεί το promo video για τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Masters Of Sex», στην οποία δύο ερευνητές μελετούν τα μυστικά της ανθρώπινης σεξουαλικότητας. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v