Μαξιλαροπόλεμος φιλανθρωπίας για την Ελλάδα στο Λιντς

Ένας μεγάλος μαξιλαροπόλεμος που πάει για… ρεκόρ Γκίνες φιλοδοξεί να συγκεντρώσει ανθρωπιστική βοήθεια για την Ελλάδα στο Λιντς της Αγγλίας.
Μαξιλαροπόλεμος φιλανθρωπίας για την Ελλάδα στο Λιντς
Το Σάββατο 8 Μαρτίου στο Leeds της Αγγλίας διοργανώνεται ένας διαφορετικός μαξιλαροπόλεμος. Γιατί διαφορετικός; Γιατί αφενός θα διεκδικήσει μια θέση στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες, και αφετέρου θα συγκεντρώσει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για κατοίκους της Ελλάδας που τα χρειάζονται.

Κάθε μαξιλάρι που θα… παίξει στον αγώνα στο John Charles Sport Center του Λιντς το δεύτερο Σάββατο του Μαρτίου, θα αντιστοιχεί σε ένα κιλό ή μια συσκευασία ειδών πρώτης ανάγκης, η οποία θα σταλεί ως ανθρωπιστική βοήθεια στην Ελλάδα. Σε αυτή την πρωτότυπη εκδήλωση με τίτλο "Pillow Fighting for a good cause" (Μαξιλαροπόλεμος για καλό σκοπό), που διοργανώνεται με πρωτοβουλία Ελλήνων και Κυπρίων φοιτητών, μπορεί να λάβει μέρος ο καθένας αρκεί να φέρει το... μαξιλάρι του και να συμβάλει στην όλη προσπάθεια με μια ελάχιστη χρηματική δωρεά. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης για ελληνικά σχολεία.

Την εκδήλωση "Pillow Fighting for a good cause" πραγματοποιεί η εθελοντική ομάδα "PoWEr" που απαρτίζεται από 21 Έλληνες και Κύπριους φοιτητές σε πανεπιστήμια της Αγγλίας και έχει πάνω από 120 εθελοντές από διάφορες χώρες του κόσμου.

Μέσω αυτής της εκδήλωσης, οι Έλληνες και Κύπριοι φοιτητές της "PoWEr" έχουν θέσει κι έναν άλλον στόχο- να σπάσουν το ρεκόρ Γκίνες για μαξιλαροπόλεμο. Το προηγούμενο καταγράφηκε μόλις πέρυσι, στις 27 Αυγούστου, με τη συμμετοχή 3813 ατόμων. Φιλοδοξία των διοργανωτών είναι η εκδήλωση που θα γίνει στις 8 Μαρτίου στο αθλητικό κέντρο του Λιντς να φτάσει τις 5000 συμμετοχές.

Πηγή: GreekReporter.com

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v